Roz pudrat, cum sa il porti pentru un look diafan si feminin?

Culorile pastelate si pudrate anunta venirea primaverii, insufla o stare optimista si euforica. Chiar daca vremea de afara este capricioasa, noi iti propunem sa iti schimbi singura starea de spirit si sa te pregatesti inca de pe acum pentru noul sezon!
Inspiratia momentului este rozul pudrat, o nuanta fragila si delicata, pe care o asociem cu bomboanele fondante, macarons, bobocii de trandafiri si “pantera roz”. Aceasta nuanta se poarta atat in privinta paletei de farduri, cat si a nuantelor de par, dar cel mai usor este sa o inlcuzi in garderoba ta prin piese vestimentare diafane care sa iti contureze o imagine feminine si boema.

Piesa de rezistenta a acestei primaveri este trench-ul din dantela roz. Casa de moda Burberry iti propune o astfel de piesa vestimentara ce poate fi purtata cu stiletto si o geanta structurata, tata la birou, cat si seara la un cocktail.
Acelasi brand, dar si Red Valentino (linia young a brand-ului Valentino) iti propun rochii plisate si topuri din materiale organice, ce iti vor contura un aspect casual-chic. Cu accesoriile potrivite: pantofi cu toc gros Michael Michael Kors, o geanta DKNY sau un plic Burberry ai asigurat un look sofisticat.

In week-end, tinuta ta este mai simpla si mai relaxata! Poarta o camasa in carouri, un tricou din bumbac cu aspect lejer si placut, un pulover sau un cardigan cu skinny jeans si o esarfa din matase sau casmir, manufacturate in Marea Britanie, disponibile pe www.sportcouture.ro sau in magazinul din Baneasa Shopping City (etajul 1).
Rozul isi traieste momentul de glorie, iar designerii ne-au incurajeaza sa-l purtam si sa il integram in garderoba noaostra cu o singura conditie:  sa nu aratam ca o papusa Barbie, ci sa cream tinute ultra-moderne sis a indraznim sa ne jucam cu texturile, materialele si tendintele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod