Povestea Païsi continuă cu un nou capitol: colecția “Joy by Païsi”

Païsi, cel mai fashion brand de blănuri din România, a lansat colecția “Joy by Païsi”, cu peste 50 de articole ce combină o multitudine de texturi și nuanțe, sub un concept care celebrează bucuria de manifestare a individualității fiecărei femei.
Colecția din acest an este însoțită de o gamă de accesorii de blană pentru poșetă, Païsi Bag Bugs, ca o premieră în portofoliul brandului.

Dezvăluind item-uri cu design-uri volumetrice și taieturi creative, colecția aduce în prim-plan cele mai recente tendințe, în culori fascinante și texturi dinamice. Iubitoarele de modă vor descoperi o gamă variată de articole din blană, care vor atrage privirile prin eleganță și stil: haine lungi, jachete, veste si poncho-uri, dar și șaluri, gulere și cape, într-o multitudine de nuanțe și texturi.
Colecția include blănuri naturale de o calitate superioară: vulpe, vizon, ponei, capră și swakara, atent lucrate și îmbinate cu alte materiale nobile și surprinzătoare: țesături de lână, dantelă și mătase.

„Povestea noii colecții a fost inspirată din bucuria femeii moderne de a-și pune în valoare individualitatea și personalitatea prin propriul stil vestimentar. Am reunit în noua colecție o multitudine de texturi jucăușe și culori fascinante care inspiră vitalitate, bucurie și joy de vivre.” a spus Georgios Gkonos, Directorul de Creație al casei de art-fur Païsi.


Elementul surpriză al colecției este seria de accesorii Païsi Bag Bugs, create pentru cele care vor să aducă un strop de culoare și dinamism în outfit-ul lor. Jucăușe, dar seducătoare în același timp, accesoriile Païsi Bag Bugs reprezintă prima colecție de accesorii de blană pentru geantă din România, înscriindu-se în trendul care a cucerit topurile de fashion din lume și pe care celebritățile autohtone, printre care Valentina Pelinel, Catrinel Menghia sau Laura Cosoi, l-au adoptat deja în ținutele din acest sezon.


Cele șase modele diferite de Bag Bugs – Furions, Puffies, Fuzzies, Little Hearts, Elfies și Puppies – fiecare dintre ele declinat într-o multitudine de culori, Païsi Bag Bugs combină tradiționalele accesorii pentru poșetă cu un concept jucăuș, care inspiră bucurie și vitalitate.  

Colecția „Joy by Païsi” este o poveste despre bucuria de a ne manifesta propriul stil, de a întoarce priviri și a ne lăsa admirate. Este despre bucuria oricărei femei care apreciază eleganța și care își dorește să iasă în evidență prin individualitate.

Articolele “Joy by Païsi” sunt disponibile în atelierul Païsi din strada Londra, nr.
45, București și în magazinele partenere Molecule F Concept Store din Mall Promenada si Victoria 46 din Baneasa Shopping City.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod