Delia a renunțat la părul verde. Acum e din nou blondă!

Cântăreața a postat pe Instagram o imagine cu noul ei look. Fanii s-au declarat încântați de această schimbare.

După ce în vară și-a vopsit părul în culori tari, vesele, artista în vârstă de 33 de ani s-a întors la blondul care a consacrat-o. Dar mai întâi a adoptat o culoare de sezon, un gri despre care admiratorii i-au spus că nu i se potrivește și că o face să pară mai în vârstă, scrie Click!.



Delia a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini cu noul ei look, iar fanii au felicitat-o pentru că s-a întors la blondul cu care a devenit celebră. ”Perfectă!”, ”Asta e culoarea ta!”, i-au scris câțiva dintre cei care au intrat pe pagina ei.

Artista pare să fi renunțat, cel puțin pentru moment, la culoarea verde, cu care a reușit să traseze un adevărat curent, notează ziarul citat.

Stilistul Cristi Pascu a explicat la vremea respectivă pentru Click! cum poate fi obținută culoarea cu care Delia făcea furori.

”Din ce în ce mai multe cliente îmi cer la salon să le colorez suvițe, vârful părului, jumătate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apelând la creta colorată. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea părului, care oferă rezultate pe loc și care se duce la prima spălare. Creta colorată se află într-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvița de păr pe care ne-o dorim să o colorăm”, a explicat atunci pentru Click! stilistul Cristi Pascu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod