Mirela Stelea, un designer şi o poveste de dragoste

Una dintre Ambasadoarele Eva.ro şi unul dintre designerii care şi-au prezentat colecţia în cadrul Galei Eva.ro este Mirela Stelea. Pe lângă pasiunea pentru modă, pe care a transformat-o în carieră, Mirela este soţia fostei glorii de la naţională, Bogdan Stelea.
Una dintre Ambasadoarele Eva.ro şi unul dintre designerii care şi-au prezentat colecţia în cadrul Galei Eva.ro este Mirela Stelea. Pe lângă pasiunea pentru modă, pe care a transformat-o în carieră, Mirela este soţia fostei glorii de la naţională, Bogdan Stelea.

Salopetele, surprizele colecţiei "Loose" by Mirela Stelea


În cadrul evenimentului aniversar Gala Eva.ro 10 ani, Mirela Stelea a fost şi premiată, dar şi pusă la treabă. Câştigătoarea Premiului de excelenţă pentru cel mai bun debut în fashion, Mirela Stelea a făcut un show de senzaţie la Palatul Ghika, vinerea trecută. Prima jumătate a colecţiei "Loose" conţine cinci salopete realizate din jerse cu fir lame, material ce pune în evidenţă silueta. Piesele vestimentare au culori tari şi respectă tendinţele actuale, de a folosi materiale cu fir metalizat. Acest tip de salopete cu aer funky sunt ideale pentru evenimente de seară şi petreceri în club.

Cea de-a doua jumătate a colecţiei "Loose" conţine salopete elegante, din mătase naturală, material fluid, vaporos, cu aer de exotism. Salopetele avantajează aproape orice tip de siluetă şi reprezintă o alegere ideală pentru evenimentele pretenţioase din viaţa oricărei femei.



O poveste de dragoste cu suişuri şi coborâşuri


În 2008, designerul Mirela Popa se căsătorea civil cu fosta glorie a naţionalei de fotbal, Bogdan Stelea. Atunci plănuiau să facă repede şi cununia religioasă însă, din cauza neînţelegerilor, au preferat să amâne momentul. După ce au fost aproape de un divorţ, soţii Stelea s-au căsătorit religios în septembrie 2010. Designerul recunoaşte că bărbatul din viaţa ei a schimbat-o foarte mult, dar într-un mod pozitiv.

"Da, m-a schimbat şi el pe mine aşa cum l-am schimbat şi eu pe el! E foarte important în viaţă să fii flexibil, să fii înţelegător şi să înveţi să te adaptezi! Mie, Bogdan mi-a dat un echilibru pe care nu-l aveam înainte! Cred că am învăţat multe lucruri unul de la celălalt, am ţinut cont foarte mult unul de altul şi asta ne a consolidat relaţia"
, a explicat Mirela Stelea, pentru agentiadepresamondena.ro.

Suţinerea reciprocă este cel mai important secret al celor doi, este practic legătura invizibilă care i-a ţinut uniţi şi i-a ajutat să treacă peste probleme. "Sportul şi călătoriile sunt pe primul loc dar avem şi multe altele în comun! Am urmărit toate meciurile de fotbal ale echipei la care aparea Bogdan când era jucător, am urmărit fiecare meci din cariera lui de antrenor secund la echipa Naţională şi voi urmări în continuare toate meciurile echipelor pe care Bogdan le va prelua ca antrenor! Meseria lui este foarte importantă pentru mine! Dacă el este fericit cu ceea ce face atunci sunt şi eu", a declarat Mirela Stelea pentru agentiadepresamondena.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod