Mihaela Radulescu a prezentat noile tendinte in moda romaneasca

Vedeta tv a fost gazda unei noi editii a binecunoscutelor evenimente de moda care se petrec la inceputul fiecarui sezon, in mall-urile din Romania.
Vedeta tv a fost gazda unui eveniment de moda care s-a petrecut intr-un mall bucurestean. Sub numele "STYLE UP", prezentarea a reunit noile colectii de primavara-vara ale brandurilor: Debenhams, BSB, GAP, Sasch, Karen Millen, Etam, Oxette, Famous Brands, Kenvelo, Vero Moda, Jack & Jones si Celio. Si pentru ca numele Mihaelei Radulescu nu putea fi asociat decat cu un eveniment caritabil, toate vedetele invitate sa defileze pentru brandurile de mai sus si-au donat onorariul in beneficiul Fundatiei Hospice Casa Sperantei. De acest loc, "binecuvantat de Dumnezeu" - cum spunea la un moment dat Dani Otil -, se ocupa de mai multe timp moderatoarea.

In tot acest context, moda a fost cea care a tinut capul de afis. Sa vedem, asadar, care sunt propunerile pe care ni le fac designerii pentru sezonul care tocmai ce a inceput.

Denim si military-rock


Denimul castiga si mai mult teren fiind adaugate noi croieli, nuante de culori si trenduri.

Gap a lansat oficial colectia de Primavara 2010, sub titulatura "Born to Fit Together" ca o evolutie a Campaniei "Born to Fit - Gap 1969 Premium Jeans" lansata in toamna anului 2009. Inspirandu-se din stilul vintage militar, designerii Gap au lansat doua tendinte pentru aceast sezon: "Denim on denim" si Colectia "Utility". Toti iubitorii de denim se pot bucura acum de o intreaga gama de jeansi, camasi, jachete, veste si sacouri pentru un look denim din cap pana in picioare. Elementele cheie ale colectiei raman aceleasi: croiala perfecta oricarui trup, calitate, pret accesibil, stil sexy si sofisticat.

Colectia "Utility" inspirata din stilul vintage militar propune un stil casual confortabil potrivit oricarui moment al zilei. Piesele de rezistenta ale acestei colectii sunt: rochiile cu epoleti, jachetele utility si trenciurile, pantalonii camuflaj si camasile militaresti. Pentru colectia "Utility" au fost folosite nuante de bej, kaki, verde si maro.

Culori vibrante, materiale fine si invitatie la romantism


Colectia Karen Millen introduce in acest sezon o stare eleganta si relaxata. Materialele in ape, croiala usoara si detaliile feminine sunt combinate cu o larga paleta de culori neutre si racoroase. Tema colectiei continua cu detalii seducatoare, elemente sportive moderne, care aduc un aer urban colectiei. Culorile fierbinti tropicale si imprimeurile orbitoare aduc vibratia in mixul sportiv-elegant.   

De la crem si culoarea stridiei la culoarea carbunelui, nuantele neutre sunt in centrul atentiei in aceasta colectie. Topul din matase gri este decorat cu volanase delicate, in timp ce rochia de cocktail este foarte atragatoare prin pietrele atasate pe umeri. Autentica dantela franceza este evidentiata intr-un sacou delicat sau intr-o rochie seducatoare. Colectia nu renunta la tema monocroma, care pune accentul pe alb si negru, puse in evidenta prin imprimeurile grafice de mare atractie.

Sezonul acesta, Debenhams si designerii galeriei "Designers at Debenhams" au pregatit colectii uimitoare, care traseaza tendintele esentiale ale sezonului intr-o viziune personala, seducatoare si sofisticata. St. George by Duffer, John Rocha si Julien Macdonald sunt numele care semneaza in acest sezon tinutele indraznete din Debenhams. Colectia semnata John Rocha aduce printurile tribale si desenele la viata printr-o linie care nu isi pierde forma clasica. Materialele folosite pentru aceasta colectie sunt bumbacul si panza de cea mai buna calitate.

Ideea centrala este aceea de a combina printurile, paietele si broderiile cu piese uni, simple, pentru un look stylish, de efect. Piesele de senzatie ale sezonului sunt sacoul impecabil croit si rochiile bufante. Aceste must-have-uri fac echipa buna cu pantalonii albi trei sferturi, platformele si gentile supradimensionate. Camasile clasice au capatat un aspect prespalat la care au fost adaugate detalii vintage, dungi si carouri pentru un look relaxat si usor neglijent. Look-ul e completat de blugi skinny, tenisi si jachete in stil clasic.

In colectia Colour-wise predomina albastrul indigo, rosul, albul, dar si nuantele naturii cum ar fi kaki-ul, verdele si nuantele de zmeura.

Colectia semnata de Julien Macdonald pentru sezonul SS10 se invarte in jurul rochiilor si ornamentelor. Rochiile gen corset, brodate cu dantela neagra si rochiile cu imprimeu si umeri asimetrici vor fi esentiale. Colectia include si modele mai "cuminti" pentru a oferi echilibru. Asadar, alaturi de rochiile simple din materiale delicate, cu taietura clasica, pot sta si gecile de bikeri care sunt inca in trend si au de aceasta data printuri tribale si imprimeuri. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 6 Apr 2010, 20:24
    Femei

    Intr-adevar Mihaela Radulescu este o femeie moderna si tot timpul in tendinte. Ce apreciez eu cel mai mult la ea este forta de seductie pe care o poseda. Intra si pe Femei OK si vezi si alte femei moderne.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod