Mihaela Radulescu a prezentat noile tendinte in moda romaneasca

Colectia "Spring break" de la St. George by Duffer combina temele deja consacrate ale sezonului cu cateva piese clasice. Camasile tip polo impreuna cu cele cadrilate merg perfect cu puloverele subtiri marinaresti, dar si cu piesele din denim cu aspect vintage. La aceste tinute nu putea sa lipseaca piesa cheie a sezonului: jacheta-camasa de inspiratie militareasca. Colectia nu duce lipsa de combinatii indraznete de culori si de nuante primare vii: maroniu retro, alb imaculat, pentru a crea un look nepretentios si eclectic.

Tesaturile naturale precum bumbacul sau matasea, detaliile din dantela si printurile boeme, franjurile romantice si insertiile swarovski reprezinta elementele esentiale pentru aceasta vara la BSB. Printurile avant-garde pe tricouri sau maiouri sfasiate, blugi prespalati cu aplicatii metalice, tricouri militare, hot pants si printuri vaporoase sunt definitoriile unui look urban care flirteaza cu feminitatea moderna. Fete pasionate de moda, dinamice si independente dar totodata romantice si cu o imaginatie bogata devin inspiratie si muza pentru colectia de vara BSB.

Vero Moda a completat prin tinute fashion pentru femeia tanara, dinamica, ce isi construieste in fiecare zi un look diferit.

SASCH a creat haine care sunt rodul unui amestec de atmosfera romantica si mereu actuala. Hainele de vara sunt toate lejere: rochii scurte pe un singur umar din tesaturi de abia palpabile si transparene alterneaza cu camasile cu volane si rochii de seara cu un aspect atat de feminin, ideale pentru ocaziile speciale. Nu lipsesc nici hainele pentru fetele mai sportive, mereu atente la ultimele tendinte, treninguri cu garnituri din matase si in versiune mini, sorturi din jeans, pantaloni scurti colorati din bumbac si hanorace in dungi stil marinar. Hainele in stil retro in tonuri calde si care se inspira din atmosfera insorita, alterneaza cu hainele mai hot in culori puternice ca de exemplu violet, albastru aprins si verde mar, creand un look mix adaptat pentru toate ocaziile.

Colectiile primavara-vara 2010 prezentate de Famous Brands Gallery ofera croieli minimale, sculpturale si moderne. Regasim materiale pure, naturale ce au fost integrate intr-un design modern cu finisaje actuale si subtile. Formele geometrice indraznete, siluetele precise sunt alaturate volumelor fine si liniilor netede intr-o paleta delicata de nuante neutre sau in combinatie indrazneata de culori saturate.

Accesorii cu personalitate


Colectia Cruiser de la Oxette iti ofera posibilitatea de a descoperi cele mai interesante locuri ale lumii, orase faimoase si plaje magice! Colectia Cruiser este inspirata de imaginile si locurile din jurul lumii, de culturi si civilizatii diferite, de anii '50 si '60, precum si de personalitati puternice precum Brigitte Bardot, Jackie O si Michael Jackson.

Pandantive lungi de o maiestrie elaborata si look tribal... coliere jucause si bratari care pot fi usor asortate... cercei mari de forma sferica si inele simple cu pietre luminoase si colorate, toate creaza o colectie magnifica.  Aur si argint placat cu rodiu, onyx negru si agat alb, aventurin verde prafuit si turcoaz sunt culorile cele mai importante ale colectiei. Cristalele colorate stralucitoare de pe inelele mari in forma de floare si de pe ceasurile sporty-chic se contopesc cu bijuteriile cu detalii din piele si scot la iveala rezultate neimaginate!

Etam readuce stilul Marilyn si Mistinguett intr-o colectie plina de froufrous, jartiere si satin. De la stilul baietesc din anii '20 la frumusetile primavaratice din anii '50, Etam merge spre impresionism cu o paleta de culori calde declinata aici de motive florale in acuarela, asezate pe schite din penel, cu tendinte de abstractizare.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 6 Apr 2010, 20:24
    Femei

    Intr-adevar Mihaela Radulescu este o femeie moderna si tot timpul in tendinte. Ce apreciez eu cel mai mult la ea este forta de seductie pe care o poseda. Intra si pe Femei OK si vezi si alte femei moderne.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod