Mickey x Levi’s® - colecție specială cu ocazia împlinirii a 90 de ani a celebrului personaj Disney

În cea mai mare parte a secolului trecut au existat o serie de simboluri care s-au dovedit a fi adevărate iconuri ale Americii. Mickey Mouse este unul dintre ele, iar celălalt este jeans-ul Levi’s®. Cu ocazia celebrării a 90 de ani a personajului Mickey Mouse, aceste două branduri originale și-au unit forțele pentru prima dată într-o colecție specială Mickey x Levi’s®.
Alături de tricouri și bluze cu grafica lui Mickey Mouse – mare parte din ele fiind scoase din arhivele Disney din Anaheim, California – colecția include și o ediție specială a jachetei iconice Levi’s® Trucker cu imprimeu Mickey, un item foarte versatil pentru orice ținută.


Trucker Jacket Mickey Mouse _549 Ron



Imprimeurile graficele sunt parte a trendurilor de stradă actuale inspirate de logo-mania și de diverse modele de jeans prespălate, care ne aduc aminte de stilul anilor ’80 și ’90. Faimoasele ilustrații ale lui Mickey și item-urile Levi’s® aduc împreună un fresh twist celor 235 de ani de istorie combinați, ceea ce demostrează că cele două branduri rămân la fel de originale în prezent, dar și viitor.

Colecția Mickey x Levi’s® este disponibila în toate magazinele Levi’s® din țară.



Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal.
Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod