Liber la rosu, de Valentine's Day!

Au mai ramas doar cateva zile pana la Valentine’s Day si cu siguranta te pregatesti sa sarbatoresti cel mai romantic moment al anului alaturi de persoana iubita. Mai ai inca timp sa iti alegi tinuta potrivita, fie ca vei petrece o cina linistita la restaurant, o seara energica in club sau un week-end romantic la munte.
In mod normal, evenimentul este “marcat” si de purtarea unor tinute deosebite, iar culoarea traditionala a sarbatorii este rosul, simbol al pasiunii, dragostei si puterii de seductie. Tocmai din acest motiv, am ales cele mai actuale piese vestimentare pentru ca tu sa te simti in largul tau in aceasta zi! Asadar, chiar daca in restul anului nu ai o “relatie” buna cu rosul, nu te feri sa il porti de Valentine’s Day!  
 
Trench-ul britanic din gabardina este o piesa iconica, ce atesta statutul unei personae si defineste stilul vestimentar effortless-chic.
Poarta un trench Burberry, intr-o nuanta de rosu grena, la o iesire in oras, la un restaurant. Daca aceasta piesa vestimentara nu face inca parte din garderoba ta, sugereaza-i iubitului tau sa ti-l achizitioneze, intrucat nu reprezinta o cheltuiala, ci o investitie!
 
La teatru sau la opera, poarta o combinatie clasica: o camasa sau o bluza cu fusta si mixeaza o piesa rosie cu una alba sau neagra pentru un look rafinat. Accesorizeaza tinuta cu pantofi eleganti si o geanta structurata. Sunt numeroase modele interesante, semnate Burberry, DKNY, Michael Michael Kors.
 
Rochiile flirty si salopetele fluide le poti purta in club! DVF, Red Valentino sau Michael Michael Kors vin cu propuneri interesante, ce vor atrage atentia prin croielile indraznete.
Le gasesti in magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro. Poti opta si pentru o tinuta mai “cuminte” precum skinny jeans si un top transparent sau fara maneci. Accesorizeaza tinuta cu sandale si un plic!
 
La munte, este indicat sa porti haine groase: un palton sau o jacheta din lana cu guler din blana, pulovere din lana merino (Burberry vine cu propuneri foarte interesante), cape, saluri din casmir, UGG-uri. Fularul, caciula si manusile nu trebuie sa iti lipseasca… daca sunt imprimate cu inimioare este si mai bine!
 
Evident, Valentine’s Day este si un moment prielnic pentru a-ti arata afectiunea fata de persoana iubita printr-un cadou.
Un portofel, o camasa, un pulover, o curea sau o pereche de butoni sunt daruri inspirate, mai ales daca apartin unor brand-uri celebre precum Burberry, Z Zegna sau Paul Smith care sunt la un click distanta, pe www.sportcouture.ro. Livrarea prin curier este gratuita si poti deschide si pachetul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod