Încă un deces în cazul copiilor infectaţi în Argeş

Încă un copil din Argeş a murit, luni dimineaţa, la spitalul "Marie Curie" din Capitală, din cauza unei infecţii digestive grave.
Doi bebeluşi au murit, până la această dată, şi alţi 10 sunt internaţi în spital, patru fiind în stare gravă, potrivit Mediafax.

O fetiţă, care era intubată încă de săptămâna trecută, pe Secţia de Terapie Intensivă, a murit la Spitalul “Marie Curie” din Capitală, au confirmat pentru MEDIAFAX, reprezentanţii spitalului.
 
În prezent, 10 copii din judeţul Argeş sunt internaţi la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti.. Dintre aceştia, patru bebeluşi sunt în stare gravă, unul dintre ei fiind ventilat mecanic.

Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş a demarat, sâmbătă, controale la un lanţ de magazine din judeţ, după ce mai mulţi părinţi au declarat că le-au dat portocale copiilor.
Probele au fost trimise laboratorului din Bucureşti, iar rezultatele sunt aşteptate cel târziu marţi. În paralel, Direcţia de Sănătate Publică Argeş a făcut verificări în casele din care provin bebeluşii, iar rezultatele analizelor de laborator vor fi făcute publice luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod