Levi’s® reinventează moda anilor ’80 cu noul model Balloon Jean, must have în colecția primăvară/vară 2020

Pentru colecția primăvară/vară 2020, Levi’s® îmbrățișează sloganul anilor 1980 “mai mare este mai bine” cu un nou model pentru femei: Levi’s® Balloon Jean. Cu o talie înaltă, foarte curbați pe picior și puțin înguști pe glezne, modelul Balloon Jean îmbină perfect estetica supradimensionată a anilor ‘80 cu stilul contemporan de astăzi.
Disponibil în trei variante diferite și o gamă extinsă de culori și materiale, noul denim este puntea dintre moda viitoare și clasicul denim. Balloon Jean este piatra de temelie a acestei colecții, cu o talie înaltă de 30 de centimetri, un tiv pe lungimea gleznei și puțin conici.

“Inspirația vine de la modelul de jeans în formă de balon de la sfârșitul anilor ‘80 - începutul anilor ’90, ce pune accentul foarte mult pe talie.  Este conic, dar subtil, cu manșeta ușor mai largă.
Purtat cu top-urile noastre cu mâneci largi, prinse înăuntru, outfitul oferă o ținută rotund pe rotund completă”
, declară Jill Guenza, Global Women’s Design la Levi’s®.

Cu un styling inteligent, modelul Levi’s® Balloon Jean este despre accentuarea taliei. Poate fi purtat cu un top subțire pentru un joc cu proporțiile. Sau, pentru o și mai mare accentuare a taliei, se poate merge pe varianta rotund pe rotund cu un top supradimensionat care se poartă în pantaloni. Indiferent de styling, frumusețea modelului Balloon Jean este că stimulează creativitatea și te invită să experimentezi.


Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de  către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal.
Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod