Jean Paul Gaultier, prezentare şocantă la Paris

Designerul a uimit şi de această dată. Te întrebi despre ce vorbesc?
Designerul a uimit şi de această dată. Te întrebi despre ce vorbesc? Ei bine, o să-ţi spun că deschiderea show-ului de modă semnat Jean Paul Gautier, care a avut loc in cadrul Paris Fashion Week, a fost făcută de... cântăreaţa Beth Ditto, apreciată pentru muzica pe care o face şi, în acelaşi timp, binecunoscută pentru formele sale mai mult decât... voluptuoase. Şi, pentru ca lumea prezentă în sala să înţeleagă exact cum stau lucrurile, designerul a decis ca şi finalul să fie realizat tot de Ditto.

Decupaje care să-i ascundă formele


Artista a purtat în deschiderea show-ului o rochie argintie cu decupaje care încercau să-i acopere rotunjimile, iar la final o pereche de dresuri plasă cu ochiuri foarte mari pe sub pantaloni scurţi negri şi un top cu volane de tul şi flori.

Despre ce a fost vorba?


Cu siguranţă, designerul a vrut să explice prin intermediul acestei puneri in scenă a show-ului că el creează atât pentru femeile de podium, cât şi pentru cele care au câteva sau mai multe kilograme în plus.

Liniile propuse de Gaultier pentru primăvara/vara anului viitor se încadrează în două stilul clare: punk şi romantic - evidenţiat prin imprimeurile florale.

Dacă vorbim de punk nu putem să nu aducem în discuţie dresurile plasă, salopetele, corsetele, toate realizate din materiale "îndrăzneţe" cum ar fi mătasea sau pielea. Designerul nu a uitat nici de pantalonii scurţi bufanţi, jachetele din piele, dar şi cele din denim cu umerii supradimensionaţi. Fermoarele mari, curele late şi încălţămintea cu şireturi, nu au făcut decât să completeze perfect peisajul.

Materialul vedetă folosit de Jean Paul Gaultier a fost şi de această dată denimul. Fie că a ales să creeze pantaloni scurţi, salopete, jachete sau să-l combine cu dantela, designerul a demonstrat şi de această dată că la capitolul creaţie nu cunoaşte limite.

Gaultier nu renunta la dungile marinăreşti, nici la piesele de lenjerie intimă purtate ostentativ ca ţinute de zi. De remarcat rochiile cu frunze de palmier imprimate tridimensional şi jachetele de piele croite în stilul celor purtate de motociclişti.

Foto: Huffingtonpost.com
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cadouri_de_acasa pe 9 Oct 2010, 22:00
    Cele mai frumoase idei de cadouri!!!

    http://cadourideacasa.blogspot.com/ Cele mai frumoase si ingenioase idei de cadouri!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod