IIANA a lansat colecția primăvară-vară!

La începutul acestui sezon, IIANA a lansat colecția neoetnic pentru sezonul primăvară-vară. Piesele vestimentare cu inspirație folclorică se adresează nu doar adulților, ci și copiilor. Sunt creații românești ce îmbină perfect tradiționalul cu modernul, sunt fabricate din materiale etnice exclusiviste care duc tradiția mai departe și sunt ușor de adaptat. Farmecul ţinutelor româneşti este pus în valoare de croielile lejere, materialele naturale şi preţioase.
“Suntem pasionați de tradiții și producem modele neoetnice potrivite femeii moderne ce își dorește piese de calitate cu influențe tradiționale românești. Folosim doar materiale de top cum ar fi jacarduri entice țesute cu modele florale și geometrice românești, vâscoze naturale, bumbacuri. Hainele pot fi purtate în viața de zi cu zi, dar sunt potrivite și unei ținute de seară. De asemenea, colecția cuprinde și rochia de mireasă tradițională și alte elemente ce pot fi adaptate unei nunți tradiționale”, a declarat Alina Isakovic, fondatoarea brandului IIANA.


Colecţia se găseşte deja în shopul online www.iiana.ro, dar şi în cadrul showroomului IIANA din Bucureşti. Noile modele se adaugă unei game vaste de produse ce cuprinde atât modele neoetnice, cât şi modele etnice autentice, cusute manual în atelierul propriu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod