Descoperă noul magazin online LOVE LOVE by Bien Savvy

Vrei să-ți cumperi o rochie sexy pentru o petrecere sau o fustă seducătoare pentru o întâlnire, dar nu ai timpul necesar să colinzi magazinele? Există o soluție simplă pentru tine. Noul magazin online de la Bien Savvy.


Celebrul brand de rochii de seară și rochii de mireasă a lansat o nouă linie vestimentară ca pe o alternativă accesibilă şi seducătoare la moda high street.

LOVE LOVE este noua linie fashion lansată de BIEN SAVVY pe care o poți admira din confortul casei tale. LOVE LOVE îţi pune la dispoziţie un shop online cu design minimalist şi uşor de accesat, cu modalităţi de plată rapide şi sigure, dar şi cu transport şi retur gratuit pentru orice comandă!

Colecția de piese vestimentare se actualizează foarte des, pentru a fi în acord perfect cu activităţile din agenda ta, astfel ca tu să faci faţă evenimentelor surprinzatoare ce pot interveni de-a lungul zilei.

De-a lungul timpului, BIEN SAVVY a observat că femeile adoră să poarte rochiile Bien Savvy la evenimente speciale, în momentele cheie ale vieţii lor, dar acum îşi doresc şi ţinute care să fie aproape de simţirile lor în fiecare moment al zilei. Preferinţele femeii moderne sunt rafinate şi, pe timp de zi, apreciază piese vestimentare feminine şi comode, care reprezintă întocmai stilul ei şi îi completează personalitatea. Pentru asta  BIEN SAVVY a creat LOVE LOVE.

Totul a pornit de la LOVE, iubirea, sentimentul pe care îl porţi cu tine în fiecare zi, pe care îl daruieşti şi îl investeşti în tot ceea ce faci.  Repetiţia LOVE LOVE accentuează faptul că adorăm să iubim, să ne iubim şi să fim iubite! BIEN SAVVY a creat împreuna cu tine femeia iubită de azi!

Pleci dimineaţa pentru zi obisnuită la birou, dar ai ales deja să te simţi iubită, fie şi pentru că porţi rochia LOVE LOVE. Ţi-ai oferit atenţie şi primesti atenţie!! La prânz eşti invitată la masă, ai ţinuta perfectă! Pe seară ai o întâlnire la teatru... aşadar pleci direct de la birou căci radiezi în rochia ta LOVE LOVE! Rochia LOVE LOVE e potrivită perfect ţie şi oricărui moment din zi şi din noapte, creat de tine.

Azi, când totul se rezumă la exprimare, social media te-a antrenat deja să spui ceea ce gândeşti în faţa unui public, să îţi arăţi aprecierea, să îţi exprimi sentimentele. Hainele sunt primele care vorbesc despre stilul tău, despre atitudinea şi dispoziţia ta. LOVE LOVE este noua adresă pe care o vei bifa cu siguranţă în „Wishlist”!  
1 din 6

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod