5 dintre colectiile anotimpului rece

Te intrebi ce se poarta in acest sezon? Ei bine, daca alegi negrul, cu siguranta nu vei da gres, gentile supradimensionate sunt din nou vedete, iar daca iti faci griji in ceea ce priveste incaltamintea, poti alege o pereche de botine sau, mai bine, o pereche de cizme.

Te intrebi ce se poarta in acest sezon? Ei bine, daca alegi negrul, cu siguranta nu vei da gres, gentile supradimensionate sunt din nou vedete, iar daca iti faci griji in ceea ce priveste incaltamintea, poti alege o pereche de botine sau, mai bine, o pereche de cizme.

Insa asta nu e tot...

Una dintre preferintele femeilor este sa-si achizitioneze cel putin un obiect vestimentar la inceputul fiecarui sezon.

In intampinarea acestor "obiceiuri" vin creatorii care inventeaza sau... se inspira de la altii si-ti fac diverse propuneri.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta 5 colectii diferite care sa-ti faca o idee vizavi de optiunile pe care le ai pentru sezonul rece.

Nichi Cristina Nichita, haina de blana face legea


Acest brand iti sugereaza sa apelezi de modele retro, reinventate conform tendintelor internationale. Aici pot intra sacouri, jachete, trench-uri, pardesie, paltoane sau blanuri.

Poti apela, de asemenea, la designul in carouri, imbinarile de materiale si croiul drept. Ecosezul devine un must-have al tinutelor de exterior, putand fi adoptat si pentru articolele de interior (camasi, fuste, sarafane). Atunci cand vorbesc de imbinarile de materiale ma refer la aplicarea blanii peste mansetele si gulerele unei haine simple din stofa, care ii va da o nota de rafinament inedit.

Daca pana acum talia era subliniata ostentativ, este momentul sa treci la un croi drept sau trapez in acest sezon rece. Este mult mai comod si potrivit oricarei conformatii, in plus aduce un accent de feminitate. Daca este sa vorbesc de culoare, Nichi Cristina Nichita iti propune tonuri de violet si caramiziu, alaturi de nuantele sobre de gri, maron si negru.

Asa cum ai putut vedea, liniile din vestimentatia masculina a fost imprumutata de cea feminina. Astfel sunt foarte in trend hainele scurte sau medii, din stofa, neagra sau gri, usor de asortat si de combinat cu orice altceva. Croiul drept, revenit in tendinte, avantajeaza orice conformatie, putand fi ajustat prin accesorii in jurul taliei (cordoane, curele, brauri late).

Daca esti o impatimita a feminitatii, poti alege haine in croi de tip A. Cea scurta prezinta volumetrii si insertii de blana la terminatie sau la guler. O alta varianta mult mai trendy a jachetei de tip A este cea cu guler si rever generoase, o optiune foarte actuala in materie de haine de exterior. Cea de lungime medie, in stil "urban-chic", se poate combina usor cu rochii din lycra sau din jerse.

La hainele de exterior este inregistrata o revenire in moda a velurului sau a raiatului, completat cu detalii de croi sau de nasturi mari, luciosi. Trench-urile continua sa marcheze sezonul de toamna prin materiale fine si culori vibrante (caramiziu, gri petrol). Pentru femeile cu personalitate puternica exista varianta de trench din material lucios, ce prezinta un croi strict si rigid, marcat de jocul de contraste cromatice intre alb si negru sau rosu si negru.

Vedeta sezonului rece este haina de blana, un accesoriu extrem de sic pentru rochia de ocazie. Si, ca sa fie cu adevarat in trend trebuie sa aiba gulere ample si manecile trei sferturi.

Deichman, totul numai piele


Cei de la Deichman iti propun pielea. Probabil ca si tu esti pasionata de incaltaminte ca mai toate femeile. Trebuie sa recunosc ca eu nu intru in aceasta categorie, dar totusi nu refuz niciodata o incursiune in magazinele de profil. Ce am observat eu, cu un ochi mai putin avizat, apropo de ce se poarta anul aceasta in materie de incaltari?

Ei bine, zic ca piesele de rezistenta sunt botinele - cu toc sau fara, din piele sau lac, inchise cu siret, cu fundite, negre sau in combinatii de culori, din care nu poate lipsi violetul.

Sa nu uitam insa nici de cizme. Si aceastea pot fi scurte sau inalte, platforma sau joase, elegante sau casual.

Trebuie sa intaresc parerea specialistilor si sa spun ca in acest sezon rece este obligatoriu sa porti cizme pentru a fi in trend.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasile stoica pe 28 Feb 2009, 18:06
    cumparaturi

    vreau sa fac cadou o scurta din stofa marimea 38 va rog dati-mi adresa magazin sector 6 [pretul 300 ron] va multumesc!

    0
    0

  • adriana_calimera pe 31 Oct 2008, 21:31
    moda

    felicitari pt. tot ce faceti

    0
    0

  • elenutza pe 28 Oct 2008, 12:36
    pt ptincess_ana_marya

    daca faci o plimbare prin magazinele de incaltaminte vei vedea ca raspunsul la intrebarea ta este DA.dar inca se mai poarta si botul rotund :)

    0
    0

  • princess_ana_marya pe 20 Oct 2008, 11:35
    botinele

    a revenit la moda iar botul ascutit la pantofi botine cizme????????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod