5 dintre colectiile anotimpului rece

Debenhams, dantela si piele neagra


Acest brand propune 5 linii diferite in functie de personalitate si de gusturi. Tinutele au detalii decorative, create manual. Blanurile false adauga un aer proaspat, iar accesoriile au un rol important marcand reintoarcerea curelei si a colierelor lungi din margele. Straturile de sifon cu imprimeuri variate, tesaturile si catifeaua creaza un stil boho-chic.  Rosul inchis si indiggo-ul domina paleta de culori.

New Goth readuce in tendinte influentele punk si gotice. Combinatiile de dantela si piele neagra creaza o imagine cu personalitate. Rochiile cu guler inalt sunt accesorizate cu manusi din piele, coliere sau pene oversized. Dantela "black on black" este detaliul esential al colectiei, iar accentele de crem creaza contrast puternic cu negrul predominant.  

Heritage este o linie cu influente vintage, din anii '50 si '60. Bonnie, Clyde si eroinele lui Hitchcock sunt referinte pentru stilul vestimentar al acestor ani: tinute ce pun in valoare feminitatea, imprimeuri sofisticate, rochii formale, fuste cu taieturi A-line, piese crosetate, trenciuri pline de culoare. Efectele vizuale sunt asigurate de petice din blana falsa, iar curelele subtiri sunt accesoriul esential al acestui look.

Bad Girls prezinta look-ul excentric englezesc, al tinerelor londoneze cu atitudine de topmodel. Cu elemente retro electrice si urbane, tinutele au un aer punk, jucaus si nonconformist. Blazerele in carouri, purtate cu kilt-uri mini, tricouri expresive in culori vii si rochiile de bal din tartan combinate cu blazere pentru baieti reprezinta tinutele vedeta ale acestei linii.

Trendul Minimal propune o reintoarcere la structura si o micsorare a pieselor de imbracaminte dupa principiul "mai putin, mai bine". Aspectul "neglijent" accentueaza puternic liniile gatului, ale umerilor si detaliile translucide. Linia marcheaza reintoarcerea rochiilor cu croieli chic, verticale. Accesorizarea acestora cu bijuterii sau manusi face trecerea de la o tinuta eleganta de zi, la una de seara.

Mandarina Duck, rosu, negru, alb....


Liniile Mandarina Duck se orienteaza catre femeia sofisticata si neconventionala. Acest brand surprinde farmecul toamnei in culorile pe care le foloseste: toate nuantele de cafeniu si verde, tonuri de rosu, gri si albastru puternic. Ca si structura, aveam de-a face cu suprafete moi si pretioase, cu imperfectiuni intentionate pe alocuri.

Si acest brand a ales sa realizeze mai multe linii care sa se potriveasaca fiecarei personalitati:

You este o linie inspirata de stilul japonez, avand aplicatii delicate si benzi late din materiale groase care inchid geanta. Liniile traditionalului kimono sunt interpretate incat avantajele practice ale acestuia sa fie pastrate. Ca si culori poti alege intre alb, negru, cafeniu inchis, portocaliu si rosu profund.

Fermoarele lungi, dispuse lateral, sunt detaliile care dau personalitate formelor riguroase ale liniei Mine, alternand perspectivele asupra volumului. Fermoarele inchise reduc dimensiunile, cele deschise ofera mai mult spatiu. Confectionate din panza de bumbac rezistent la apa, cu manere din piele, accesoriile pot fi de diverse culori: negru, alb, verde, cafeniu, cafeniu inchis sau portocaliu.

Indrazneala zmeului zburator este sursa de inspiratie pentru designul gentilor din colectia Kite. Manerul dublu, ce poate fi pus pe umar si care se muleaza pe corp caracterizeaza aceasta linie din piele moale si cu croieli verticale. Si aici intalnim aceeasi gama de culori: alb, negru, bej, cafeniu si verde.

Cusatura vizibila ton sur ton creaza un look rafinat pentru linia Young. Delicate si conturate fin, piesele sunt confectionate din piele moale cu efect reconfortant. Negru, bleu deschis, bej, verde, maro si rosu sunt culorile celor 8 genti de umar si 7 portofele.
 
Daca este sa vorbim de dimensiuni, in continuare poti alege o geanta mare, supradimensionata, pentru ca nu vei da gres, cu siguranta.

Sacoor Brothers, matase, casmir, culori tari si negru...


Colectia propusa de aceasta firma pentru sezonul de toamna-iarna 2008/2009 imbina culori tari precum roz, galben, albastru electric sau verde. Ca si materiale, designerii au ales matasea si casmirul care combinate traseaza linii fine si croieli indraznete.

"Sezonul acesta, parca mai mult decat oricand, purtam negru. Negrul intens se alatura culorilor inchise, nuante de violet, albastru electric si marin, galben inchis sau orange, pentru a crea efecte vizuale interesante si contraste discrete.

Tricotajele, suprapuse pe materiale vaporoase si casmirul sunt materialele "must have", iar ca si croieli, decolteul adanc in forma de V, feminin si insinuant, ramane in top; manecile volumetrice se remarca in colectiile propuse pentru aceasta toamna.

Formele si culorile sunt puse in valoare de accesorii: esarfe, saluri si coliere extra-large", ne-a declarat Liliana Enica, Brand Manager Olsen si Sacoor Brothers.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasile stoica pe 28 Feb 2009, 18:06
    cumparaturi

    vreau sa fac cadou o scurta din stofa marimea 38 va rog dati-mi adresa magazin sector 6 [pretul 300 ron] va multumesc!

    0
    0

  • adriana_calimera pe 31 Oct 2008, 21:31
    moda

    felicitari pt. tot ce faceti

    0
    0

  • elenutza pe 28 Oct 2008, 12:36
    pt ptincess_ana_marya

    daca faci o plimbare prin magazinele de incaltaminte vei vedea ca raspunsul la intrebarea ta este DA.dar inca se mai poarta si botul rotund :)

    0
    0

  • princess_ana_marya pe 20 Oct 2008, 11:35
    botinele

    a revenit la moda iar botul ascutit la pantofi botine cizme????????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod