modă

Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru iubitul tău: Ai de unde alege!

Sărbătorile bat la uşă, iar acum este cel mai potrivit moment pentru a pregăti lista de cadouri. Alege ţinutele de la Tommy Hilfiger şi iubitul tău va fi cel mai sexy Moş Crăciun!

Cu siguranţă, el pregăteşte deja ceva pentru tine, aşa că trebuie să decizi din timp ce cadouri îi vei face. Inspiră-te din gama de produse dedicate bărbaţilor pe care Tommy Hilfiger a pregătit-o pentru sărbători şi alege cele mai potrivite idei pentru partenerul tău!

Moş Crăciun nu poate fi decât irezistibil într-o piesă de lenjerie Tommy Hilfiger. Boxerii se mulează perfect şi respectă formele masculine, asigurând totodată suficient confort.

Modelul Prep trunk embroidery propune trei variante de culoare. Numele brandului este inscripţionat pe betelia elastică bleumarin, iar logo-ul stilizat de pe piciorul stâng, sub forma unei embleme aurii, dă o notă în plus de masculinitate.



Fie că optezi pentru roşul incitant şi sportiv, pentru verdele în nuanţa acelor de brad sau pentru clasicul gri închis, oricare dintre aceste trei variante costă 149 de lei.



Modelul Athletic Trunk se distinge prin logo-ul stilizat, inscripţionat cu litere mari pe betelia elastică, şi prin linia oblică roşie de pe fiecare picior, ceea ce îi conferă un aspect dinamic.



Poţi opta pentru varianta bleumarin sau pentru cea gri deschis, la preţul de 159 de lei.



Adaugă în garderoba iubitului tău o pereche de pantaloni, cu o croială în formă conică şi într-o culoare potrivită pentru orice combinaţie. Îi găseşti la preţul de 789 de lei.



Pantalonii se asortează perfect cu un pulover din bumbac, într-una dintre culorile consacrate ale brandului Tommy Hilfiger, bleumarin sau marsala. Are guler rotund, la baza gâtului, şi reprezintă cea mai indicată alegere de sărbători.

Puloverul costă 669 de lei şi poate fi asociat cu un tricou sau cu o cămaşă în culori asortate.



Ţinuta de Crăciun este completă cu o pereche de pantofi Colton, realizaţi din piele întoarsă maron închis, cu cusături decorative, la preţul de 699 de lei.



O îmbinare optimă între eleganţă şi stilul casual, Colton este disponibil şi în versiunea gheată, la preţul de 739 de lei.



Dacă iubitul tău preferă stilul sport, atunci ghetele Foster reprezintă cadoul perfect pentru el: cu un design modern, în două combinaţii cromatice - negru cu bleumarin şi albastru cu bleumarin în contrast cu talpa albă.

Ghetele au inserţii din piele şi material textil şi sunt disponibile la preţul de 699 de lei.




Produsele se gasesc in magazinele Tommy Hilfiger din Romania

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod