Tinuta office la www.tarafashion.ro - magazin online

Daca trebuie sa ai o tinuta de birou nu inseamna neaparat sa renunti la stilul personal. Din contra chiar. Esenta este sa descoperi care sunt tinutele care ti se potrivesc cel mai bine, care iti dau un "aer" profesional, competent, indiferent de pozitia ocupata sau de domeniul in care lucrezi.

Stilul, modelul si culorile alese vor spune multe despre tine si despre abilitatile profesionale. Daca iti pasa de cariera, modul in care te imbraci la serviciu trebuie sa fie o prioritate.

www.tarafashion.ro iti propune tinute office variate, dintre care cu siguranta vei gasi si ceea ce te caracterizeaza pe tine.
Tot ce ai de facut este sa te asezi in fata calculatorului si sa alegi produsele care iti plac. Ai timp sa te pregatesti, sa combini, sa alegi, sa asortezi si sa accesorizezi. Noi iti propunem doar cateva modele din cele pe care le poti gasi lawww.tarafashion.ro - magazin online.Toate modelele sunt serii limitate, la preturi mult mai mici decat oferta similara din magazine.

Codul tinutei business:

- Tinuta business formala, formata obligatoriu dintr-un costum (fusta sau pantalon si sacou) si camasa sau bluza in culorile office traditionale.
Si pentru ca este iarna, ai nevoie neaparat si de un palton.





- Tinuta corporate casual sau "smart business". Pantaloni si o bluza sic, tricotaje, topuri sunt exemple bune pentru o tinuta corporate casual.



- Tinuta "casual Friday". In functie de profilul firmei la care lucrati aceasta poate insemna aproape orice, de la jeansi la tricouri sau rochii lejere.



La munca stai, daca esti norocoasa, cel putin 8 ore pe zi, asadar este o conditie sa-ti alegi cu grija hainele, nu numai din considerente legate de regulamentul interior, cat si de ceea ce crezi tu ca te reprezinta.
Desi prin natura ei garderoba office nu este una dintre cele mai comode, trebuie sa te simti bine cu ceea ce porti. Iar o nota de unicitate, adaugata prin combinarea tinutelor si prin accesorii, care bineinteles nu trebuie sa depaseasca registrul strict al tinutei de birou, trebuie cultivata si respectata. Pentru ca si la birou si in afara lui, amprenta ta personala trebuie sa se regaseasca si in imaginea ta, iar tu esti unica. Ai incredere in tine si ai sa vezi ca si tinuta office poate sa vorbesca despre personalitatea ta, despre tine.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mona pe 7 Mar 2009, 21:07
    Colectie noua

    Ati avut o rochie denim cu maneca scurta, mi se pare pe culoare blue-dark si pe gri, cusaturi rosii, pret 168 lei, cred. Nu o mai vad printre produse. Va mai aparea in alta colectie? Era sublima!!

    2
    0

  • cosmina83 pe 16 Iun 2008, 20:02
    Superbe

    Doamne cat sunt de frumoase!!!!!!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod