Tarafashion.ro - un concept nou, avangardist

www.tarafashion.ro - un concept nou, avangardist locul unde visele capata o forma, se implinesc si dintr-o data pot sa ma simt unica, deosebita, moderna.

Suntem imprevizibili, atat cat sintem, fiindca datele existentei noastre nu ne apar toate deodata. Uneori o privire, un gest, un zambet, un cadou schimba cursul unei existente. O existenta in care, atunci cand sunt suparata, vreau sa fac ceva extrordinar ca sa-mi revin. De pilda, sa-mi redefinesc stilul, sa-mi schimb lookul sa fiu unica, frumoasa si deosebita.
Dar in primul rind pentru mine as vrea ceva NOU. Diseara sunt invitata si la o petrecere si nu am nici un chef sa merg.



Am sa incep cu stilul si vreau sa arunc totul si sa incep de la punctul 0. Si pentru ca am obosit sa alerg prin magazine, pe strazi cautand ceva care sa ma implineasca, sa ma defineasca si am sfarsit prin a ajunge acasa obosita, mai suparata si mai plictisita decat eram, m-am pus in fata calculatorului. Dar ce vad? Primul magazin on-line din Romania...www.tarafashion.ro. Ma simt deja un pic mai bine.
Incep sa deschid grabita fiecare pagina si deja ma simt intr-o alta lume, as putea spune magica, feerica. Dupa o aventura pe acest site la sfarsit ies cu un cos plin si ma simt mai puternica, deosebita, avangardista, unica si depresia e in urma acum, iar eu pot primi primavara cu alt tonus si ii pot spune colegei mele ca diseara vin la petrecere si sint sigura ca voi straluci. De ce? Pentru cawww.tarafashion.ro mi-a aratat cum pot fi altfel. Dintr-o data ma simt ca o printesa, ale carei vise au devenit realitate, iarwww.tarafashion este bagheta mea magica!



Asa cum noi am pus suflet cand am creat acest proiect, speram ca si dvs o sa va bucurati sa purtati aceste haine.
Iar colectia de primavara-vara este este deosebita, provocatoare, plina de personalitate. Si un element de noutate: gentile de piele in cele mai vii culori.

Tu cum crezi ca este?
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabrielababas pe 4 Feb 2009, 22:24
    mai multe aparitii

    vrem sa vedem mai mult,online,oferiti doar cateva produse. catalog nu aveti?cei de la quelle ofera catalog gratuit acasa la client.pacat,aveti produse frumoase dar nu le putem vedea si cumpara!

    1
    1

  • MARIA pe 25 Mai 2008, 18:00
    Sunt foarte frumoase.....

    Dar nu pentru buzunarele goale a pensionarilor!

    1
    1

  • nuna florentina-mariana pe 7 Mar 2008, 03:36
    despre noua colectie

    sunt interesata de noua colectie....e chiar reusita.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod