Tommy Hilfiger lansează ”TH Monogram”, colecția de toamnă 2022

Tommy Hilfiger lansează colecția ”TH Monogram”, cu un nou logo. ADN-ul mărcii, reinterpretat de celebrul ilustrator și designer, Fergus Purcell, se regăsește în noua monogramă, piesa centrală a colecției Toamnă 2022.
Stilurile clasice prep sunt reimaginate în elegante articole essentials și stiluri emblematice pentru toate genurile și vârstele, așa cum ne-a obișnuit TOMMY HILFIGER de-a lungul timpului. Noua monogramă apare pentru prima dată în colecția Toamnă 2022.
 
Noul motiv adus de Fergur Purcell a inspirat colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022, care combină spiritul progresiv și stilul de patrimoniu de pe Coasta de Est, vizibile în colecțiile dedicate bărbaților, femeilor și copiilor.
 
 

Tommy Hilfiger și Fergus Purcell, despre noua monogramă

 
 
„Din 1985, monograma TH reprezintă stilul prep autentic, reinventat îndrăzneț pentru toți”, a spus Tommy Hilfiger. „Fergus Purcell a fost un colaborator cu adevărat inspirator. Abordarea sa specială și legătura cu cultura străzii sunt unice. A fost o bucurie să ne reinventăm monograma cu el - pentru 2022 și mai departe.”
 
„Ceea ce îmi place la acest brand este că are un impact puternic; foarte colorat, foarte încrezător și foarte direct.” adaugă Fergus. „Acestea au fost inspirațiile care mi-au condus designul și dorința de a face ceva care să fie perceput ca nou și iconic, dar și ca ceva ce ar fi putut exista deja. Sunt foarte mulțumit de rezultate!”
 
 

Versatilitatea dinamică a noului logo

 
 
Piesele premium cu noua monogramă prezintă semnătura mărcii în nuanțele burgundy, navy și snow white. Pe jachetele puffer, accesorii și stilurile unisex, monograma este abstractizată într-un model integral, în timp ce pe emblematicul Rocky Parker și pe croi, este descrisă ca un tipar tonal. Astfel de schimbări reflectă versatilitatea dinamică a acestui logo nou.  
 
 

Lână premium și puf reciclat

 
 
Ca întotdeauna când vine vorba despre Tommy Hilfiger, fabricarea și detaliile rafinate prezintă o ofertă elegantă pentru clienți. Piesele casual sunt realizată din lână premium și fire reciclate. Articolele clasice prep sunt umplute cu puf reciclat și sunt create dintr-un material jacquard complex. Monogramele brodate, detaliile din piele și nasturii metalici se regăsesc peste tot.
 
 

”TH Monogram”, colecția răsturnărilor de situație

 
 
Așa cum monograma, cu literele sale de dimensiuni diferite, este perfect imperfectă, colecția este, de altfel, plină de răsturnări estetice neașteptate care perturbă status quo-ul. Fiecare piesă poate fi ajustată și stratificată pentru a reflecta stilul personal al unei persoane. Siluetele pot fi reproiectate și reimaginate.
 
Colecția Tommy Hilfiger „TH Monogram” Toamna 2022 este disponibilă online pe tommy.com și în toate magazinele TOMMY HILFIGER din România.
 
Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod