Guban by Sophie Handbags, o colecţie în ediţie limitată împreună cu Andra Păduraru

Guban lansează pentru clientele sale o capsulă în ediţie limitată împreună cu Sophie Handbags.

Pentru luna decembrie, tema capsulei este New York. Colecţia constă într-un set de pantofi şi un plic. Acestea vor fi confecţionate din aceeaşi piele şi vor fi produse în număr de cinci bucăţi. Pantofii sunt realizaţi manual de către Guban, iar plicul este conceput de Andra Păduraru sub sigla Guban by Sophie Handbags.

Foto:http://sophiehandbags.ro

Pachetul se va vinde sub formă de set şi nu se va mai reface.

La fiecare două luni, Guban intenţionează să aducă în magazin câte o asemenea colecţie capsulă.

Fabrica Guban a fost fondată în 1937 de către Guban Blaziu sub numele de Uzina Chimică Guban Timişoara, iar în 1959 a lansat pe piaţă prima pereche de pantofi marca Guban. Lucraţi manual, de o calitate impecabilă, pantofii marca “Guban” au reprezentat ani la rând încălţămintea elitei romăneşti.

Personalităţi precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen au purtat de-a lungul timpului pantofii marca Guban. Pantofii Guban se remarcă prin feminitate, senzualitate, materiale preţioase şi detalii studiate riguros.



În prezent întreaga activitate a companiei Guban s-a concentrat pe producţia de încălţăminte de damă din piele naturală. În anul 1995, întreprinderea a fost privatizată ca societate pe acţiuni, iar pachetul majoritar din acţiunile companiei este deţinut de fondul de investiţii american New Century Holdings, reprezentat în Romania prin NCH Advisors.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod