Aceste tricouri sunt un adevărat succes! De ce ne plac imprimeurile all over?

În urmă cu câțiva ani, nu foarte mulți tineri aveau curajul de a purta imprimeuri foarte evidente pe hainele de zi cu zi.
Astăzi însă, când vine vorba despre moda streetwear, imprimeurile sunt peste tot, fie că este vorba despre tricouri, hanorace sau chiar pantaloni. Acestea sunt extrem de populare, iar motivele sunt numeroase. Descoperă în continuare de ce ar trebui să le ai în garderobă!
 

 
Imprimeuri all over – nu doar pentru curajoși

 
 
Hainele cu imprimeuri all over nu sunt o opțiune doar pentru cei mai curajoși. Se potrivesc practic tuturor - indiferent de sex, stil și chiar vârstă. Astăzi, pe străzi poți vedea chiar și bărbați maturi în tricouri, care se caracterizează prin imprimeuri puternice pe toată suprafața. Acesta este primul avantaj al acestor modele.
Nu contează ce porți în fiecare zi sau ce vârstă ai, pentru că printre hainele cu imprimeuri în stil streetwear sigur vei găsi ceva potrivit pentru tine.
Dacă ai curaj, imprimeul va apărea și pe alte piese vestimentare, precum pantaloni sau un hanorac. Și dacă preferi stilizări mai puțin îndrăznețe, alege un tricou cu imprimeu pe toată suprafața acestuia, ca și un plus expresiv la un stil discret, devenind astfel piesa vestimentară centrală a ținutei, care va atrage toate privirile celor din jur.

 
 
Evidențiază-ți stilul cu ajutorul unui tricou cu imprimeu all over

 
 
Îți vor plăcea tricourile imprimate all over, în special pentru că sunt foarte ușor de asortat. Dacă îți plac benzile desenate, poți alege tricouri cu o temă din universul Marvel. Pasionații de automobile vor alege grafică referitoare la pasiunea lor, iar fanii inovațiilor tehnologice vor alege printuri cu această temă. 
 
Cu toate acestea, acestea nu sunt toate opțiunile! Tricouri pentru bărbați cu motive florale, animale sau graffiti? Imprimeuri colorate sau grafică alb-negru care seamănă cu un desen? Tu decizi ce alegi! Varietatea de imprimeuri all over este un avantaj datorită căruia hainele pe care le porți pot fi nu numai practice, ci te vor ajuta și să îți exprimi personalitatea.

 
 
Cu ce poți combina un tricou cu imprimeu all over?

 
 
Tricourile pentru bărbați cu imprimeuri all over domnesc în multe stiluri, nu doar în moda streetwear.
Adevărul este că pot fi combinate cu orice. Se potrivesc bine cu blugii clasici regular fit, dar și cu pantaloni de jogging cu buzunare, pantaloni chino sau pantaloni largi. Vor arăta grozav și cu treninguri. Cu toate acestea, imprimeul poate apărea nu numai pe un tricou!
Tricourile imprimate sunt piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba bărbaților care se simt energici, liberi și vor mereu să fie trendy. Dar la fel de largă este și gama de alte produse, care datorită imprimeurilor all over capătă un aspect complet nou, la modă. Acestea pot fi hanorace, pantaloni și chiar accesorii pentru bărbați, cum ar fi șepcile. 
Din ce în ce mai mult, imprimeurile apar și pe pantofi, ceea ce îți permite să creezi un mono-styling în care domnește o singură temă.
Există din ce în ce mai multe posibilități, iar acest lucru înseamnă că este puțin probabil ca imprimeurile all over să-și piardă din popularitate în următorii ani.
Dacă nu ai în nimic cu acest tip de imprimeu all over în garderoba ta, merită să verifici oferte de tricouri cu imprimeuri din magazine, deoarece sunt un must have în următoarea perioadă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod