bijuterii

Terapia frumosului: 9 modele de bijuterii care te ajută să rămâi pozitivă

Nu putem nega că traversăm o perioadă dificilă, în care norii negri ce s-au adunat deasupra existenței noastre par prea groși și prea întunecați pentru ca albastrul cerului să mai poată răzbi pe dedesubt. Dar, cu toate acestea, putem să reprimim frumosul în viața noastră, să ne bucurăm de vară, de căldură, de flori și de culoare cu o atitudine pozitivă.
Ai parte de ajutor, te asigurăm! Pentru a-ți păstra starea de spirit înfloritoare, tot ce trebuie să faci este să aduci în viața ta cele mai frumoase bijuterii, pline de candoare. Aceste piese te alină atunci când le privești, dar fac minuni cu dispoziția ta și datorită efectelor terapeutice pe care le au și energiei luminoase de care vibrează. Descoperă mai jos care sunt modelele de bijuterii la care să recurgi pentru o vară cât mai frumoasă!

Vara se declină în bijuterii superbe: 9 modele pentru o stare de spirit pozitivă


Bijuteriile nu sunt numai simple podoabe care desăvârșesc cromatic o ținută sau care îți pun frumusețea în valoare.
Ele reflectă energii profunde, sunt pline de vibrații pozitive și te pot ajuta să te lupți cu dispozițiile întunecate, cu depresia, cu lipsa de speranță și de optimism, acționând precum un balsam asupra sufletului tău. Contează însă și de unde le cumperi! Noi am apelat la Accent Bijuterii, spațiul unde accesoriile sunt concepute cu dragoste și emit numai bine și lumină: ce altceva ar putea fi mai potrivit pentru terapia frumosului? Iată la ce vom apela acum!

Numai privind pandantivul de mai jos și parcă ne cuprinde un sentiment de exaltare.
Culorile vesele și revigorante se întrepătrund, îndemnând la veselie și încurajându-ne să credem că, deși acum totul e greu, lucrurile se vor așeza așa cum trebuie cândva. Realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, pandantivul e ornamentat cu pietre de calcedonia finisată caboșon, dar și cu email și zirconia, piatră de sinteză. Înfățișând un magic păun, această bijuterie ne conferă încredere în noi și o atitudine pozitivă, exact ceea ce aveam nevoie acum.
Citește continuarea pe divahair.ro!
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod