Tendințele noului sezon 2017 la OPTIblu

Sezonul primavară vară 2017 se anunță a fi unul spectaculos, sofisticat și fără compromisuri. Tendințele propuse de designerii mărcilor de rame vedere și ochelari de soare reflecta contraste, inspirațiile fiind eclectice.
Pornind de la implicarea generației Z în sferele culturală și sociala,  la care se adaugă influențele anilor ‘90, detaliile botanice și culorile pastelate rezultate din colaborări inedite între designeri (ex. Linda Farrow & Matthew Williamson),  toate au un efect special asupra colectiilor propuse de designeri.  
Case de modă precum Dior și Fendi propun pentru 2017 o paletă diversă de culori în designul de produs, cu accente în special pe nuanțe de roșu sau albastru. Sunt propuse forme de rame excentrice, modele reinventate tip cat-eye,  cu aplicații geometrice și mărimi supradimensionate.

Noul sezon 2017 oferă perspective interesante de a vedea lumea altfel,  prin intermediul inovațiilor aduse la nivel de formă, materiale de fabricație si prin colaborări inedite între mărcile de ochelari si diverși designeri din lumea modei (ex.  Mykita + Ambush  colecție capsulă ce propune un format de rame cu lentile inversate).

MaxMara, Prada și Miu Miu propun in colectiile curente reinterpretări curajoase cu aer retro, din anii '70, prin lentilele galbene sau albastre, încorporate în rame din acetat, cu minuțiozitate finisate.

Aspectul funky și îndrăzneț al ramelor pentagonale Marni, formele hexagonale sau pătrate propuse de Dolce & Gabbana le vor oferi un aer sofisticat și matur celor care vor decide să le poarte sezonul acesta.


Polaroid, marca aflata in topul vanzarilor de soare din Romania propune o colecție de ochelari cu lentile polarizate ce au la bază cinci stiluri și culori diferite, de la forme feminine, colorate în roșu, albastru sau verde, până la siluete perfect rotunde, stiluri ce contureaza o colectie versatila, casual, capabila sa satisfaca o gamă variată de gusturi și preferințe.
Decorațiunile aplicate pe rame sunt prezente in tendinte si  anul acesta, designerii caselor de modă Gucci, Cavalli sau Fendi reușind să creeze look-uri impunătoare prin formate de rame cu elemente florale aplicate, cu inserții de cristale sau alte accesorii pretioase aplicate .


OPTIblu te invită să descoperi colectiile noi de rame și ochelari de soare începând cu 15 martie in magazinele sale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod