Tendinte: 15 modele de ochelari de soare must have de la cele mai populare branduri ale momentului

Vara aceasta designerii de modă au dat lovitura cu noi modele de ochelari de soare pe care îi vei vedea in toate pozele vedetelor de pe Instagram.
Ochelarii de soare “de firma”, semnați de branduri sonore sunt o investiție care merită, mai ales dacă vrei să faci un statement stilistic.

Pentru inspirație ne-am oprit la Videt.ro, unul din cele mai ofertante magazine pentru orice ține de ochelari și lentile de contact, cu o colecție vastă de ochelari de soare de designer. Partea cea mai bună? Sunt la cele mai accesibile prețuri de pe piața - și unde mai pui că poți să-i probezi și virtual, online, pe site-ul lor (o experiență foarte fun de altfel!).

Descoperă în continuare care sunt cele mai trendy modele si populare perechi de ochelari de soare de la brandurile momentului, Ray-Ban, Polaroid și Gucci:

Ochelarii de soare Gucci: stilul suprem pentru pasionații de modă

Iată ce stiluri ne propune Gucci pentru acest sezon:

1. Gucci cu ramă pătrată, supradimensionați


Gucci GG0102S-002 

Ochelarii de soare Gucci cu ramă pătrată nu vor trece niciodată neobservați, pentru că sunt foarte masivi, au mult iubitul logo auriu la vedere și o formă exagerat de rectangulară, foarte la modă sezon de sezon. Sunt acei ochelari care vor eleva orice ținută la un statement stilistic, indiferent că porți doar un tricou și o pereche de jeans. Te vei simți ca o divă în ei!


2. Gucci cat eye, reinventați într-un stil geometric




Ochelarii Gucci cat eye sunt un model de cat eye mai neobișnuit, cu colțuri mai pătrate, specifice stilului brandului, foarte îndrăgit de toți cei pasionați de fashion. Poartă cu încredere acești ochelari stylish cu ținute elegante, ca să le dai un twist edgy, la modă.

3. Gucci cu rame cu imprimeuri statement

Gucci GG0059S-003 

Pentru că printul este unul dintre marile trenduri fashion din ultima vreme, ochelarii de soare Gucci cu ramă cu imprimeu au crescut în popularitate. Poți să îi alături atât unor ținute casual, cât și unor ținute elegante, iar efectul va fi unul wow.

4. Gucci cu rame glamour, cu aplicații și pietre prețioase

Gucci GG0212S-001

Ochelarii de soare Gucci cu perle și alte aplicații sunt un stil feminin și delicat, ideal pentru sezonul de primăvară-vară. Poartă-i cu ținute chic și colorate, de zi cu zi, dar și cu ținute elegante, la un eveniment special.

5. Gucci în stil monolentilă

Gucci GG0291S-004 

Ochelarii de soare Gucci cu monolentilă au acel factor cool, care își va pune amprenta pe orice ținută pe care alegi să o porți. Pentru că este un model fără ramă, nu îți încarcă fața și nu îți ascunde trăsăturile, în ciuda dimensiunilor mari.

Cele mai tari 5 modele de ochelari de soare de la Ray-Ban:


Iată ce ne propune Ray Ban în acest sezon:

1. Ray-Ban Wayfarer - modelul original, reinventat sub un print denim



Ray-Ban Original Wayfarer Denim RB2140 11644M

Celebrul model Ray-Ban Wayfarer nu se demodează niciodată, pentru că este extrem de versatil și poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei, cu o mulțime de ținute casual sau elegante.


2. Ray-Ban Aviatori aurii, cu rama rose gold

La fel de versatili precum modelul Wayfarer, ochelarii de soare Aviator sunt printre cele mai populare modele Ray-Ban din toate timpurile. Sunt disponibili într-o mulțime de variante, așa că sigur vei găsi o pereche care să se potrivească stilului tău personal.

3. Ray-Ban Jackie Ohh, modelul clasic pe varianta supradimensionata

Ochelarii de soare Ray-Ban Jackie Ohh sunt un model extrem de feminin, care a fost inspirat de Jackie Kennedy, cel mai mare “fashion icon” al anilor ‘60. Deși îi poți asorta și la ținute mai casual, ei se potrivesc cel mai bine cu ținute elegante, pline de rafinament.

4. Ray-Ban Clubmaster, modelul vintage, reinventat in stil monolentila

Ochelarii de soare Clubmaster sunt un alt model emblematic semnat Ray-Ban. Aceștia au un design simplu și minimalist, care pune accentul pe linia sprâncenelor și care se potrivește oricărui tip de față. Se potrivesc de minune cu outfituri moderne.

5. Ochelarii de soare Ray-Ban rotunzi sau hexagonali

Ochelarii de soare rotunzi sunt în mare vogă, așa că modelul marca Ray-Ban a devenit din ce în ce mai popular, inclusiv varianta sa hexagonala. Aceștia au forma aerodinamică care nu doar că îți conferă un aspect cool, ci și protecție maximă împotriva razelor UV.

5 modele de ochelari de soare Polaroid, must have vara aceasta 


1. Polaroid rotunzi, cu lentile colorate

Polaroid PLD 2053/S 35J/0F

Ochelarii Polaroid cu rame rotunde sunt o versiune modernă a modelelor purtate de-a lungul timpului de vedete ca John Lennon sau Ozzy Osbourne. Lentilele colorate le dau un aspect retro și totodată jucăuș, care e numai bun pentru ținutele vesele din timpul verii.

2. Polaroid flat-top

Polaroid PLD 2060/S N9P/UC 

Dacă îți plac ochelarii de soare pătrați, atunci modelul Polaroid flat-top este pentru tine. Aceștia sunt vizibil aplatizați în partea superioară a ramei, detaliu care îi diferențiază de alți ochelari rectangulari.
Poartă-i la ținute casual sau elegante, în zilele în care vrei un look de efect, care să atragă instant priviri.

3. Polaroid oversized

Polaroid PLD 4046/S CVS/Y2

Ochelarii de soare Polaroid supradimensionați sunt un accesoriu statement. Poți să îi porți atât cu ținute simple, care au nevoie de ceva în plus, cât și cu ținute extravagante, cu care se vor armoniza perfect.
Evită-i dacă ai fața rotundă și mică, pentru că îți vor acoperi prea mult din trăsăturile feței.

4. Polaroid cat-eye geometrice, reinventați 

Polaroid PLD 4067/S JBW/JR 

Ochelarii cat-eye reinventați sunt un alt model marca Polaroid care este foarte căutat. Deși păstrează forma clasică de ochi de pisică, aceștia au detalii moderne precum modelele cut-out, care îi aduc în contemporan.

5. Polaroid cu lentile colorate, tip oglindă

Polaroid PLD 6036/S 003/AI

Ochelarii de soare Polaroid cu lentile tip oglindă sunt un model care nu își pierde niciodată popularitatea. Aceștia îți conferă un aspect misterios, pentru că îți ascund ochii și, în plus, sunt foarte ușor de asortat la orice ținută elegantă sau casual.

Dacă și tu ești în căutarea unei perechi de ochelari de soare de designer în tendințe, la prețuri accesibile, vezi întreaga colecție de ochelari de soare a opticii Videt.ro, probează-i virtual sau vino în showroom-ul Videt din Calea Dorobanților, și vezi ce model ți se potrivește!
 
Găsești toți ochelarii Gucci și aici: https://www.videt.ro/ochelari-de-soare-gucci.html
Găsești toți ochelarii Ray-Ban și aici: https://www.videt.ro/ochelari-de-soare-ray-ban.html 
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod