Stânga sau dreapta? Pe ce mână a trebui să porți ceasul, în funcție de un criteriu important

divahairro
Ceasul de mână a fost inventat în anul 1868 de către compania elevețiană Patek Philippe. Este foarte popular în zilele noastre, atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor și se fabrică din diverse materiale, într-o multitudine de culori și forme.
 Și ca orice accesoriu la modă, există o regulă nescrisă despre cum anume să îl porți.

Ceasul se poartă pe încheietura mâinii drepte sau pe cea stângă? Este un detaliu mai important decât ai crede și are legătură cu stilul și personalitatea fiecărui om. Se consideră că dacă îl porți greșit înseamnă că nu ții cont de regulile de etichetă de bază, ca atunci când asociezi cureaua maro cu pantofii negri sau când bărbații renunță la sacou în interior în timpul unui eveniment.

Stânga sau dreapta?


Ceasul se poartă de obicei pe mâna care nu este dominantă, cea cu care faci cele mai puține acțiuni.
Deci, dacă ești dreptaci, mâna care nu este dominantă este stânga, iar pentru stângaci este dreapta. Purtarea ceasului pe mâna care nu este dominantă te ajută te verifici ora, în timp ce continui să faci acțiuni cu cealaltă mână. Nimeni nu și-ar dori să își verse cafeaua pe cămașă în timp ce vrea să verifice cât timp a mai rămas din ședință, nu-i așa? Citește continuarea pe divahair.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod