Parada diamantelor la Oscar



Anul acesta la Oscar nici un star nu s-a neglijat, in pofida razboiuluidin Irak. Marii designeri si-au etalat si de aceasta data toaletesofisticate si accesoriile asortate.

Jennifer Lopez, pe langa Ben Affleck, s-a afisat si cu o rochie asimetrica, de un verde pal, din saten si cu umerii goi, semnata Valentino. S-a fardat cu aceeasi nuanta de verde-menta, si s-a asortat cu o pereche de cercei lungi cu diamante.

Renee Zellweger a mizat pe rosu, culoarea senzualitatii, si pe dantela. Vestimentatia semnata Carolina Herrera, buzele rubinii si coafura cuminte au fost foarte admirate.

Halle Berry s-a etalat cu o rochie de culoarea prea-ravnitei statuete, probabil pentru a prelungi stralucirea victoriei de anul trecut. Tinuta semnata Elie Saab i-a oferit lui Berry o aura de felina, completata de cerceii simpli din aur cu diamant.

Nicole Kidman s-a simtit invingatoare in rochia neagra, asimetrica, semnata de Jean-Paul Gaultier. Precum Jennifer, a avut umerii descoperiti, iar cu accesoriile a fost "minimalista": cercei lungi cu diamante.

Salma Hayek a avut o vestimentatie oarecum conformista; bluza din matase alba si o fusta princiara neagra, ambele semnate Carolina Herrera.

Julian Moore s-a remarcat cu o tinuta verde inchis, creata de Yves St. Laurent si s-a asortat cu o pereche de cercei impozanti, batuti cu smaralde.

Catherine Zeta-Jones a venit la Oscar insarcinata, dar a plecat castigatoare. Rochia, creata in tipicul stil hollywoodian de Versace, a ajutat-o sa radieze.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod