Noua colecție de bijuterii din argint de la Luxury Gifts

Rafinate, delicate și prețioase - exact ca tine - așa sunt noile modele de bijuterii din argint de la Luxury Gifts. Create cu atenție la detalii și din materiale de cea mai bună calitate, bijuteriile Luxury Gifts sunt accesoriile pe care orice femeie se bucură să le aibă și să le poarte. Luciul fin al argintului se îmbină perfect cu strălucirea cristalelor Swarovski și cu frumusețea și naturalețea pietrelor semiprețioase, pentru ca bijuteriile să nu treacă neobservate și să îți completeze cu succes ținutele.

Bijuteriile LuxuryGifts sunt ideale pentru femeia modernă, puternică și independentă, căci pun în valoare personalitatea celei care le poartă.

Compania Luxury Concepts are o experiență de 22 de ani în comercializarea cadourilor și bijuteriilor de lux. În 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispoziția clienților modalitatea simplă de a cumpara bijuterii, accesorii, mărturii de nuntă sau de botez și cadouri pentru toată familia. Succesul s-a bazat pe căutarea continuă a noului, o permanentă atenție la detalii și la calitatea produselor.

www.luxurygifts.ro este locul în care găsești cele mai inspirate cadouri, pentru orice ocazie, decorațiuni, accesorii, mărturii pentru nunți și botezuri, dar și o gamă impresionantă de icoane ortodoxe și catolice.

 

Colier din argint Lucky Diamond Key

Acest colier este cu adevărat o bijuterie subtilă, ce exprimă grație și rafinament.

Reprezintă accesoriul potrivit pentru outfiturile de zi cu zi, ținutele office sau întâlnirile cu prietenii.

Realizat din Argint 925 și decorat cu cristale cubic zirconia va atrage privirile și complimentele tuturor!

Colier Fine Luxury Silver Cross Argint 925

Aceasta este o bijuterie care va accentua o ținută simplă, elegantă, datorită sclipirilor de diamant date de cristale. Crucea are un design deosebit, cu cristale strălucitoare care definesc formele elegante ale pandantivului.

Colierul și pandantivul sunt realizate din argint 925 rodiat, iar pandantivul este decorat cu cristale albe cubic zirconiu.

Colier din argint Lovely Duchess


Acest colierul Glamour Kitty, realizat din Argint 925 și decorat cu cristale cubic zirconia, are un design deosebit, oferind ținutelor tale un plus de eleganță și originalitate.

Colier din argint Wise Diamond Owl

Acest superb colier este realizat din Argint 925, decorat cu cristale cubic zirconia albe și rosii.
Este elegant, îndrăzneț, gata să scoată în evidență orice ținută! Potrivită oricărui stil, este o bijuterie care poate fi purtată în orice moment al zilei și cu siguranță va atrage atenția tuturor.

Cercei din argint Fine Crystals

Interesanți, dar discreți, acești cercei reprezintă accesoriul ideal pentru ținutele office de zi cu zi sau pentru ținutele lejere de weekend.

Cerceii sunt realizati din argint 925 și decorați cu cristale cubic zirconia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod