MOOGU lanseaza “miniaturile” din colectia Animal Soul

Fidele tehnicii miniaturale, colierele concepute de MOOGU aduc o perspectiva noua asupra modului de accesorizare si de punere in valoare a tinutelor urbane. Prin lansarea miniaturilor din colectia Animal Soul, Andreea Mogosanu transmite un mesaj percutant tuturor pasionatilor de design: adevarata frumusete se regaseste in detaliile pe care le integram in cotidian, si care ne individualizeaza in mod discret.
Prezentate la finele lunii decembrie 2015 si selectate la inceputul lui 2016 in cadrul uneia dintre cele mai importante manifestari internationale dedicate fashion design-ului – Pure London – colectia Animal Soul a cucerit publicul inca de la prima intalnire. Reprezentarile animale – iepure, cerb, antilopa, corb – surprind prin liniile simple, elementare, dar in acelasi timp elegante. Noile variante in miniatura ale colierelor Animal Soul, starnesc insa si mai mult dezirabilitatea si apetitul de shopping: gratie dimensiunilor reduse, acestea pot fi integrate cu usurinta in orice tinuta si adaptate diferitelor ocazii.

Bijuteriile realizate manual din argint placat cu rodiu negru, aur roz si aur galben, sunt pe cat de purtabile pe atat de originale, reflecta stilul in forma sa cea mai pura, emanand o energie pozitiva molipsitoare.
Iar daca nu te poti decide la un singur model, preturile accesibile iti permit conceperea unei mini-colectii de animale.

“Animal Soul Miniatures” se regasesc incepand din aceasta luna online pe www.moogushop.com si in showroom-ul MOOGU situat pe Strada Brezoianu nr.4, et.2, precum si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod