MOOGU dezvaluie SINbols Concept Fine Jewellery 2018, o colectie plina de emotii si semnificatie

O bijuterie pretioasa este cel mai destoinic mesager al amintirilor, captand in a sa patina povestile care leaga generatii. Fidel acestui crez, brandul romanesc de bijuterie MOOGU dezvaluie primavara aceasta colectia SINbols Concept Fine Jewellery 2018, realizata integral din aur, finisata impecabil si cu un design minimalist menit a se adapta oricarei personalitati, stil vestimentar sau moment al zilei.
SINbols Concept Fine Jewellery 2018 este expresia globetrotter-ului modern, a femeii dornice sa descopere in permanenta locuri incitante, culturi si obiceiuri noi, si care isi selecteaza cu atentie companionii de calatorie. Fine, delicate si cu o simbolistica puternica, colierele, inelele, bratarile si cerceii care alcatuiesc colectia SINbols Concept Fine Jewellery, au fost gandite si intens antrenate pentru a calatori de la un capat la celalalt al globului si pentru a fi transmise peste veacuri.

Roata fericirii, trifoiul cu patru foi, inima mereu iubitoare, crucea sanatatii si pandantul intelepciunii sunt simboluri vechi de cand lumea, familiare tuturor generatiilor si cu o energie inepuizabila.
Andreea Mogosanu, designerul MOOGU, s-a lasat inspirata de ele in timpul unei vacante petrecute in satul transilvanean Viscri si le-a reinterpretat, trasformandu-le in bijuterii fine, actuale si in acelasi timp usor adaptabile traiului cotidian.

Disponibile in mai multe variante de aur – galben, alb si roz – si dornice de a fi personalizate, bijuteriile SINbols se transforma din oaspeti in rezidenti permanenti ai oricarei locuinte. Indeajuns de expresive pentru a atrage privirile, insa defel opulente, piesele SINbols emana o eleganta clasica dublata de un suflu proaspat contemporan, putand fi purtate atat singular cat si mixate intre ele: inelele fine sunt extrem de versatile, punand in valoare orice forma si lungime de deget indiferent de varianta de stilizare (singular sau raspandite pe doua-trei degete), pandantivele confera o nota rafinata in momentele casual din zi, dar se potrivesc de minune si unei rochii de gala sau unui sacou cu revere prelungi, bratarile reprezinta singurul accesoriu de care are nevoie o tinuta stylish, iar cerceii arata la fel bine purtati impreuna cat si desperecheati.


Perfect complementare, bijuteriile din colectia SINbols Concept Fine Jewellery 2018 pot fi personalizate atat prin gravarea unuia dintre cele cinci simboluri (in cazul inelelor), cat si prin alegerea tipului sau culorii pietrelor pretioase. Piesa centrala a colectiei este reprezentata de bratara din aur de 14k pe care se regasesc toate reprezentarile grafice.

Bijuteriile MOOGU sunt disponibile online pe www.moogustore.com, in showroom-ul MOOGU (Str. Ion Brezoianu, nr.4, et.2) si in concept-store- ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.

Campaign credits:
Fotograf: Oltin Dogaru
Model: Beatricia (Mandarina Models)
Make-up: Tania Cozma
Hair: Sorin Papacioc
Nails: Iulia Osman (trainer Topline Romania)
Styling: Adina Necula
Clothes: Atelier Isabelle Vijiiac
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod