Modă. Ce înseamnă IT Bag şi care sunt noutăţile sezonului de toamnă?

Reprezintă modelele de top ale principalelor branduri, cele mai vândute şi apreciate poşete pe care casele celebre le-au avut de-a lungul timpului. Află care sunt piesele de rezistenţă ale acestei toamne
Ce înseamnă IT Bag? Este o geantă care “respiră” prin toţi porii stil, statut social şi imaginea pe care vrei să o proiectezi despre propria persoană. Termenul a apărut în anii ’90, odată cu explozia pieţei de genţi “high-end”, iar în timp ce unele îşi pierd din popularitate, altele dimpotrivă devin din ce în ce mai apreciate în ciuda trecerii timpului. Evident, genţile IT sunt preferatele celebrităţilor internaţionale, ale reprezentanţelor familiilor regale, bloggeritelor de modă şi fashionistelor din întreagă lume.
Toată lumea aspiră să le aibă, să le colecţioneze sau… de ce nu, să le lase moştenire?! 

“Bags make the world go around”, spun specialiştii de fashion&lifestyle, iar casa de modă britanică Burberry se poate mândri cu câteva modele de IT Bags. Manufacturată în Italia, Banner este o geantă structurată, realizată din piele moale cu aspect granulat şi cu elemente laterale din canvas cu clasicul check. Disponibilă într-o gamă diversificată de nuanţe (de la roz trandafiriu, la albastru prăfuit), aceasta are două mărimi (mijlocie şi mare), sistem de închidere cu magnet şi curea detaşabilă, ceea ce îţi permite să o porţi chiar şi pe umăr.
Banner exprimă stilul ecvestru şi este inspirată din arhivele Burberry, fiind disponibilă în trei mărimi: mare, mijlocie şi minnie, foarte populară în ultimii ani! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod