“Go Velvet” este provocarea lansată de Hannami Shoes pentru iarna aceasta

Brandul de pantofi luxury Hannami Shoes integrează în colecția pentru party season-ul 2016 cel mai spectaculos element din tendințele internaționale, catifeaua în culori adânci și prețioase. Mai versatilie ca niciodată, modelele Hannami realizate manual din catifea de cea mai bună calitate, în nuanțe de verde, mov sau bleumarin, devin cu ușurință elementul glam al unui outfit pentru o petrecere fastuoasă sau componenta stilată pentru o ținută elegantă de zi.
Reiterând conceptul specific de versatilitate prin dubla personalizare a pantofilor cu barete detasabile in doua nuante sau diferite accesorii care sa se muleze pe stilul purtatoarei, Hannami aduce încă o dată în atenția femeilor o alternativă rafinată la modelele clasice de pantofi pentru sărbătorile de iarnă.

“Primim invitații la multe petreceri în această perioadă și avem de cumpărat o mulțime de cadouri. Aceasta este realitatea cu care fiecare femeie se confruntă în timpul sărbătorilor de iarnă, în căutarea cadoului potrivit și a accesoriilor deosebite.
Catifeaua, sursa noastră de inspirație pentru acest sezon, este un material prețios pe care l-am propus cu multă încredere, atât datorită confortului pe care îl oferă, cât și pentru nota sa glam și luxury ce poate să eleveze oricând o ținută sau chiar să fie laitmotivul unui cadou stylish. Noi le propunem clientelor să facă alegeri mai curajoase, să renunțe la clasicul negru, să pluseze prin alegerea unei perechi de pantofi din catifea sau cu perforații din laser, să susțină un designer nou din România, să simtă, să gândească si să pășească extravagant”
, explică Raluca Jipa, owner Hannami Shoes.

Propunerile de pantofi din catifea vin astfel în completarea portofoliului prețios al brandului Hannami dedicat sărbătorilor de iarnă, care include și modele de sandale sau pantofi din alte materiale precum piele metalizată, camoscio, tafta ori cu detalii sofisticate din perforații cu laserul.

Prețurile modelelor de pantofi  din catifea, propuse pentru party seasonul 2016,  sunt cuprinse între 550 și 900 lei.
Produsele pot fi achiziționate din shop-ul online http://www.hannami.ro/store, iar consultanța și personalizearea se fac în urma unei programări la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr.2.

Și pentru că este luna cadourilor, Hannami Shoes le-a pregătit femeilor un decembrie inspirațional, cu multe noutăți și surprize, pe pagina de facebook a brandului https://www.facebook.com/HannamiShoes/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod