Curele cu personalitate

O curea subtire, lata, sport sau foarte eleganta, rustica sau din metal,este binevenita aproape in orice toaleta.

Fie ca vrei sa-ti scoti in evidenta talia, fie ca o folosesti ca pe unsimplu accesoriu, trebuie sa fii mereu informata despre curele. Sezon nou,tendinte noi. Alin Galatescu, directorul artistic al lantului de magazineTina R., ne-a dezvaluit secretele curelelor din sezonul toamna-iarna2002-2003.



Vrei ceva cu totul nou? Atunci opteaza pentru curelele reciclate,invechite artificial, innodate in talie. Pot fi intalnite in colectiileAna Molinari si Prada. Tot o noutate o reprezinta si curelele cu snururiin capat, cu franjuri lungi si innodate.

Esti o fire ceva mai romantica? Alege curele din esarfa sau sal, pe caresa le treci apoi prin bilele pantalonului sau ale fustei. Poti bineintelssa porti si curelele rustice, care sunt mult mai grafice in acest sezon.




Preferi ceva simplu si elegant? Sunt curele inguste, care merg de lapiele pana la nuante de argintiu, auriu sclipitor sau mai sunt cele dinmetal - de la segmentele dreptunghiulare pana la inele mari.



Poate esti adepta unor tinute originale? Atunci alege braurile dinpiele lata, cu accent pe inchidere sau curelele duble, alcatuite dindoua curele cam de aceiasi lungime, asezate la 45 de grade. Kenzo siChanel le-au ales, de ce nu le-ai alege si tu?


Esti o fire sportiva? Sunt si curele sport in acest sezon, dar mult maisofisticate ca pana acum, sunt elastice sau din materiale in diferiteculori.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Helen pe 16 Sep 2008, 17:13
    fashion belts supplier in China

    Pls visit www.do-in-china.com to find better products.

    0
    0

  • adnana pe 19 Mar 2008, 10:08
    personalitate

    foarte frumos saitul citesc horoscopul in fiecare zi si ma ajuta aproape mereu la dirigentie sunt in clasa 6 si imi place mult saitul.tare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod