Cum să porți bijuteriile cu scoici, trendul verii 2019

În timp ce mixul de printuri, costumele de baie cu curea și sandalele sport sunt unele dintre cele mai importante trenduri în modă ale acestui sezon, în materie de bijuterii a apărut o tendință inedită.
Cerceii asimetrici cu perle și pandantivele de tip monedă sunt teme ce reapar cu regularitate, dar bijuteriile decorate cu scoici sunt piesele care domină accesoriile în acest sezon.

Vom putea observa brățări cu scoici, coliere, cercei, brățări pentru glezne sau chiar sandale decorate cu scoici. Le vei găsi inclusiv pe poșete și genți, nu neapărat cele pentru plajă.

Mania accesoriilor cu scoici a început încă de vara trecută, acestea fiind pentru prima dată observate în timpul prezentării colecției Prada pentru sezonul toamnă-iarnă 2018.

Bijuteriile cu scoici amintesc de acele coliere pe care le realizam în copilărie cu scoici culese de pe malul mării.
Dar trendul actual duce totul la un alt nivel, fiind vorba în prezent de piese elegante și sofisticate, care arată excelent.

Influencerii de pe Instagram au preluat rapid această idee și poartă de la coliere, cercei, brățări sau brățări pentru glezne toate decorate cu scoici. Secretul pentru a adopta acest trend cu succes este să eviți piesele cu aspect de plastic. Optează pentru modele șic, în tonuri de auriu sau cu accente argintii și modele delicate.

Printre brandurile de top care au lansat bijuterii cu scoici se numără Isabel Marant, Tohum, Ellery sau Aurelie Bidermann.

Descoperă în galerie câteva modele din care să te inspiri când alegi și porți bijuteriile și accesoriile cu scoici.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod