Ce ambalaje pentru bijuterii preferă românii? Din imitaţie de piele şi din catifea

Bijuteriile sunt cadouri apreciate întotdeauna: de la brăţări, inele, coliere sau cercei la seturi complete pentru doamne şi domnişoare, şi până la butoni şi chiar inele sau brăţări pentru domni.
Cadouri deosebite, care amintesc vreme îndelungată de o anume ocazie şi de persoana care a oferit acel dar, bijuteriile sunt la mare căutare indiferent de sezon. Fie că sunt bijuterii din aur, argint, fie că sunt confecţionate din alte materiale, bijuteriile sunt oferite într-un ambalaj ales în funcţie de tipul bijuteriei şi preferinţele destinatarului.

Un magazin online cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii a realizat o analiză menită să descopere care sunt ambalajele preferate de români, iar concluziile sunt foarte interesante.  Fiecare tip de magazin comandă ambalaje diferite.

Astfel, magazinele specializate în comercializarea bijuteriilor comandă cu precădere ambalaje din imitaţie de piele, în timp ce magazinele de cadouri achiziţionează de pe site mai mult ambalaje de carton şi ambalaje din catifea.


Aceleaşi colecţii sunt preferate şi atunci când vorbim despre tipul de metal din care sunt realizate bijuteriile. Astfel, cele mai cumpărate ambalaje pentru bijuteriile de argint sunt cele din colecţia de catifea, iar în ceea ce priveşte aurul, cele mai solicitate ambalaje sunt cele din imitaţie de piele.

În ceea ce priveşte culorile ambalajelor, cea mai căutată culoare de ambalaj pentru bijuteriile de argint este cea albastră, iar pentru bijuteriile de aur cea roşie sau vişinie.
Pentru bijuteriile cu un design special, fantezist sunt potrivite ambalaje colorate.

“A fost interesant să facem această analiză şi să vedem care sunt ambalajele cele mai căutate de români”, a declarat Florin Pantelimon, Managing partner Rubin 2000, firma care deţine magazinul RubinShop.ro.

„Prima impresie contează întotdeauna, astfel că este important să îi oferi persoanei dragi bijuteria potrivită în ambalajul care i-ar fi pe plac. Dacă ne gândim la calitatea ambalajelor şi la aspectul lor, nu este de mirare că în top au ieşit colecţiile de cuţiute pentru bijuterii din imitaţie de piele şi ambalajele din catifea: primele sunt sobre, elegante, în timp ce ambalajele din catifea sunt plăcute la atingere, delicate.
Vom mai realiza şi pe viitor astfel de analize pentru a vedea dacă şi cum se vor modifica preferinţele  în timp în ceea ce priveşte ambalajele pentru bijuterii”
, a adăugat Florin Pantelimon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod