Accesorii care fac femeile mai atractive în fața bărbaților

Atractivitatea nu ține de trăsăturile faciale, potrivit specialiștilor. Frumusețea convențională se reduce adesea la simetrie, în timp ce atractivitatea este un subiect complex.
Oamenii se pot simți atrași de cineva doar datorită gesturilor, personalității sau chiar stilului vestimentar al acelei persoane. Această impresie inițială determină dacă acea persoană pare atractivă sau nu. Însă ce este atractiv pentru o persoană poate părea neatractiv pentru alta. Atractivitatea este incredibil de nuanțată. Cu toate acestea, știința a descoperit câteva accesorii care fac femeile mai atractive în fața bărbaților. Iată care sunt acestea!

Care sunt acele accesorii care fac femeile mai atractive potrivit bărbaților?


1. Pantofii cu toc


În 2014, American Podiatric Medical Association a dezvăluit că tocurile sunt principala cauză a durerii de picioare la femei. Acest lucru nu este prea surprinzător, având în vedere faptul că aproape orice persoană a purtat vreodată pantofi cu toc știe ce disconfort produc aceștia.
S-a descoperit că printre cele 49% de femei care poartă pantofi cu toc, cele mai multe se plâng de dureri. Cu toate acestea, un studiu a descoperit o puternică asociere contemporană între pantofii cu toc înalt și sexualitatea feminină. Purtarea pantofilor cu toc s-a dovedit că schimbă mersul unei persoane într-un mod care reduce lungimea dintre pași și sporește înclinarea și rotirea șoldurilor. Iar această schimbare îi face pe bărbați să considere femeile mai atrăgătoare. 

2. Cărțile


Există nenumărate motive pentru a citi. Cei mai mulți oameni nu vor deschide o carte doar pentru a se relaxa sau pentru a trăi mai mult decât cei care nu citesc, dar ambele sunt efecte secundare ale acestui hobby. În mod surprinzător, cărțile pot influența și atractivitatea percepută.
Un studiu a constatat că 85% dintre persoanele singure consideră că cei care citesc sunt mai atrăgători. În cadrul unui alt studiu, s-a descoperit că 26% dintre oameni sunt de părere că o bibliotecă cu cărți este cel mai atractiv lucru din casa partenerului. 

Însă de ce este cititul atât de atractiv? Cărțile duc la discuții. De asemenea, preferințele tale când vine vorba de cărți pot evidenția aspecte ale personalității tale. Iar atunci când îți împărtășești gusturile, poți împărtăși și lumea ta interioară.

3. Ochelarii de soare


Poate că îți iubești ochelarii de soare, dar se pare că partenerului tău îi plac și mai mult. Ochelarii de soare blochează razele de soare, dar fac și fața să pară mai simetrică. Iar din moment ce simetria este considerată în mod convențional frumoasă, ochelarii de soare pot influența și nivelul de atractivitate al unei persoane.
Ochelarii de soare fac, de asemenea, ca fața unei persoane să pară mai bine definită. O pereche de ochelari de soare te poate face să pari misterioasă. Ochii reprezintă o sursă extraordinară de informații și vulnerabilitate pentru ființa umană. Iar atunci când îți acoperi ochii, devii misterioasă. În momentul în care ochelarii de soare au ajuns în tendințe pentru prima oară, au fost considerați ca fiind îndrăzneți și moderni.

4. Ochelarii de vedere


Ochelarii de vedere nu au același efect enigmatic precum ochelarii de soare, dar bărbaților li se pare că femeile care poartă ochelari sunt atractive. O mare parte a atracției depinde de ochelari sau cel puțin așa au descoperit cercetătorii de la Universitatea din Viena. Ca parte a unui studiu despre ochelari și atractivitate, au constatat că fețele cu ochelari cu ramă completă au fost considerate mai puțin atractive și mai inteligente decât fețele fără ochelari.
Cu toate acestea, fețele cu ochelari fără rame nu și-au pierdut atractivitatea. În schimb, atractivitatea acestora a rămas aceeași, iar persoanele respective au fost considerate mai atractive și mai demne de încredere decât persoanele care nu poartă ochelari. Desigur, rămâne la latitudinea ta să îți alegi ramele preferate pentru ochelari. Nu trebuie să alegi ceea ce consideră bărbații atractiv.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod