Mangaierea pe partea dorsala a corpului

Mangaierea pe partea dorsala a corpului introduce cateva elemente noi. Deoarece o vei face dezbracat, ar putea provoca excitare. Aceasta mangaiere include intreaga...
Mangaierea pe partea dorsala a corpului introduce cateva elemente noi. Deoarece o vei face dezbracat, ar putea provoca excitare. Aceasta mangaiere include intreaga fata posterioara a corpului, de la umeri pana la picioare. Vei atinge fesele, nu insa si organele genitale. Poti face aceasta in pat sau pe o alta suprafata confortabila si incapatoare.

Inainte de a incepe
Faceti rost de o cantitate oarecare de pudra pentru bebelusi. Pentru practicarea acestui exercitiu veti rezerva aproximativ patruzeci de minute. Fiecare dintre voi doi va fi partener activ timp de douazeci de minute.

Partenerul activ

Presara putina pudra pentru bebelusi pe spatele persoanei iubite, de la umeri pana la picioare. Aseaza-te astfel incat sa fii in contact fizic strans cu partenerul, intinzandu-te exact langa el/ea. Acum mangaie-i usor fiecare loc de pe partea dorsala a corpului, inclusiv umerii, bratele, spatele, fesele, coapsele si gambele. Retine inca o data, acesta nu este un masaj al muschilor de pe fata posterioara a corpului. Atingerea trebuie sa fie usoara.

Foloseste o mana pentru a mangaia partea de sus a corpului. Apoi adopta o pozitie noua atunci cand esti gata sa mangai partea de jos a corpului. Daca preferi, poti, de asemenea, sa stai asezat confortabil si sa mangai cu ambele maini. Este obligatoriu sa stai intr-o pozitie confortabila.

Pe masura ce atingi, fii atent(a) la senzatia pe care o ai in varfurile degetelor sau in dosul mainii ori al palmei tale. Observa cum se simt la atingere zonele diferite ale fetei posterioare a corpului atunci cand le mangai mai degraba cu palma decat cu varfurile degetelor.

Nu te grabi si apreciaza formele neregulate ale trupului partenerului/ partenerei tale, pe masura ce te apropii de fese, iar acestea deschid calea spre picioare. Observa directia in care parul creste in lungul picioarelor si al bratelor. S-ar putea sa descoperi ca iti face placere in mod special sa atingi partea din spate a gatului, sira spinarii si zona de pe coapse, exact dedesubtul feselor.

In cazul in care mintea ti se abate in timp ce faci aceasta, adu-o inapoi asupra locului unde atingi. Daca te plictisesti, inchide ochii si incetineste-ti atingerea la jumatate din viteza de dinainte. Nu uita sa mangai pentru propria ta placere si nu te ingrijora pentru ceea ce gandeste sau simte partenerul/ partenera.

Daca simti vreo senzatie de excitare in timpul acestui exercitiu, respira adanc. Aceasta va permite ca excitarea sa iti cuprinda tot corpul. In cazul in care partenerul tau adoarme, bate-i usor umarul. Nu-i permite sa piarda senzatia placuta a mangaierii tale.

Daca simti ca acesta se incordeaza, bate usor pe zona care devine tensionata. La sfarsitul exercitiului, foloseste-ti parul, sanii sau intregul corp pentru a-ti mangaia partenerul pentru cateva minute. Apoi intinde-te peste sau exact langa el/ ea si ramai asa timp de un minut pentru a termina. Aceasta te va ajuta sa simti in continuare legatura creata intre voi.

Partenerul pasiv

Intinde-te intr-o pozitie confortabila pe burta, cu bratele si picioarele usor desfacute. Relaxeaza-te si bucura-te de senzatia mangaierii. Concentreaza-te asupra punctului exact de contact. Daca atentia iti este atrasa de altceva decat de mangaiere, exerseaza sa o aduci inapoi.

Pastreaza-ti mintea in locul si momentul actual. Da-i de stire iubitului/ iubitei tale daca face ceva ce te deranjeaza. Nu-i spune nimic decat in cazul in care te jeneaza sau supara ceva. Daca simti excitare sexuala in timpul acestei mangaieri, respira adanc, astfel incat starea de excitare sa se raspandeasca. Nu incerca sa o inlaturi si nu te forta sa devii excitat(a).

Relaxeaza-ti toti muschii. In cazul in care un anumit muschi se va incorda, partenerul/ partenera ta il va bate usor. Tine-ti relaxat, de asemenea, muschiul PC. Dupa ce ai parcurs o data exercitiul, schimbati rolurile. Apoi intindeti-va impreuna si respirati normal pentru cateva minute.

Modul in care eu practic de obicei mangaierea pe partea dorsala a corpului este sa ma cuibaresc langa partenerul meu si sa imi folosesc mana pentru a putea ajunge la cat mai multe zone ale spatelui sau. Apoi schimb pozitia pentru a putea ajunge la picioarele si talpile lui. De obicei, pentru a face aceasta mangaiere, folosesc o marca oarecare de pudra pentru bebelusi. Aceasta imi amplifica senzatia de excitare, deoarece mainile tind sa mi se umezeasca, ceea ce ar face ca atingerea mea sa fie putin aspra.

Referitor la excitare, nu trisa atingand organele genitale ale partenerului/ partenerei atunci cand faci acest exercitiu. In cazul in care incluzi zone ale corpului care nu fac parte din exercitiu, ceea ce obtii este ca sari mai departe la un alt exercitiu, in loc sa ramai in locul si momentul prezent.

De asemenea, iti diminuezi abilitatea de a te concentra asupra senzatiilor, ceea ce reprezinta un aspect prioritar in cazul de fata. Ceea ce se doreste este sa iti faci pielea sa raspunda la senzatii, astfel incat experienta ta sexuala sa fie, de asemenea, bogata in senzualitate.

Din cartea "Placerea Sexuala", de Dr. Barbara Keesling, aparuta le editura Kondyli 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod