Mangaierea pe partea ventrala a corpului

Daca ai asteptat cu nerabdare sa atingi organele genitale ale partenerului/partenerei, o vei face in acest exercitiu. In orice caz, pentru motivele pe care le-am expus mai sus...
Daca ai asteptat cu nerabdare sa atingi organele genitale ale partenerului/partenerei, o vei face in acest exercitiu. In orice caz, pentru motivele pe care le-am expus mai sus, te rog nu zabovi asupra organelor genitale mai mult decat o faci asupra celorlalte parti ale corpului.

In aceasta mangaiere, vei explora fata anterioara a trupului persoanei iubite, de la umeri pana la picioare. Efectueaza acest exercitiu in pielea goala.

Pentru aceasta mangaiere, precum si pentru cele doua care urmeaza, stai mai intai cinci pana la zece minute facand o mangaiere pe partea dorsala a corpului, pentru a exersa mangaierea bazata pe concentrare. Aceasta te va ajuta deopotriva sa te relaxezi inainte de exercitiul principal si sa-ti revezi si reimprospatezi elementele fundamentale ale concentrarii bazate pe senzatii inainte de a incerca ceva nou.

Inainte de a incepe
Pune-ti la indemana pudra pentru bebelusi, ulei mineral si un prosop. Fiecare dintre parteneri va avea la dispozitie douazeci de minute.

Partenerul activ

Presara o cantitate de pudra pentru bebelusi pe corpul persoanei iubite de la umeri pana la talpi. Alege-ti o pozitie confortabila, in care poti mentine cat mai mult contact fizic cu trupul sau. Tine-ti cel putin o mana tot timpul pe partener(a), astfel incat sa nu surprinzi cu o atingere brusca. Mangaie pentru propria ta placere. Nu te ingrijora pentru ceea ce gandeste sau simte el/ ea.

Mangaie-i delicat fiecare zona a corpului, inclusiv umerii, pieptul, bratele, stomacul, abdomenul, organele genitale, coapsele si gambele. Concentreaza-te asupra punctului exact de contact. Daca mintea ti se abate, adu-o inapoi la ceea ce simti in momentul si locul prezent. Incearca diferite feluri de atingere si vezi cum poti sa iti faci mangaierea cat mai senzuala.

Daca incepi sa te plictisesti, inchide ochii si incetineste-ti mangaierea la aproximativ jumatate din viteza de dinainte. Pe masura ce ajungi la talpile picioarelor partenerului/ partenerei, incepe sa iti deplasezi inapoi mangaierea spre organele sale genitale. In momentul in care ai ajuns la ele, toarna-ti in mana putin ulei pentru bebelusi si mangaie-le cateva minute. Apoi curata uleiul cu prosopul si continua-ti mangaierea inapoi spre umeri.

In acest exercitiu, la fel ca si in oricare alt exercitiu de concentrare asupra senzatiilor, nu exista un mod potrivit sau nepotrivit de a mangaia. Daca mangai pielea cu delicatete, facand-o pentru propria ta placere si intr-un mod senzual si lent, atunci procedezi bine. In cazul in care partenerul tau incepe sa se incordeze, bate usor pe zona muschiului tensionat, pentru a-i aminti sa il relaxeze. Daca te exciti in timpul acestei mangaieri, respira adanc pentru a permite excitarii tale sa se raspandeasca in corp.

Mangaie timp de aproximativ douazeci de minute. La sfarsitul procesului de mangaiere, foloseste-ti parul, pieptul sau intreaga fata anterioara a corpului pentru a-ti mangaia partenerul. Apoi aseaza-te deasupra sa sau langa acesta pentru a finaliza exercitiul.

Dupa ce v-ati tinut in brate aproximativ un minut, schimbati rolurile. Anumite persoane ar putea simti o stare de anxietate, deoarece acest exercitiu presupune expunerea pieptului si a organelor genitale. Iti poti ajuta partenerul/ partenera sa se relaxeze incetinindu-ti atingerea, respirand destul de adanc pentru a imprima un ritm normal pentru amandoi si trasand cercuri largi imprejurul abdomenului persoanei iubite. Daca aceasta nu se relaxeaza inca, poti schimba cu o mangaiere pe partea dorsala a corpului sau cu una a fetei.

Partenerul pasiv

Intinde-te confortabil pe spate cu bratele si picioarele usor desfacute. In timp ce partenerul/ partenera te mangaie, concentreaza-te asupra punctului exact de contact. Daca mintea ti se abate in alta parte, adu-o inapoi asupra punctului exact de contact. Tine-ti toti muschii relaxati, inclusiv muschiul PC.

Spune-i partenerului/ partenerei daca face ceva ce te deranjeaza; altfel, nu rosti nimic. Daca simti vreo senzatie de excitare sexuala in timpul acestei mangaieri, bucura-te de ea. Respira adanc pentru a ajuta excitarea sa ti raspandeasca in tot corpul. Dupa ce ati schimbat rolurile si ati efectuat exercitiul a doua oara, stati intinsi impreuna cateva minute si faceti o respiratie abdominala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod