Gestul emoționant al unui tată singur: S-a îmbrăcat „ca o mamă” pentru serbarea de la școală a fetiței sale

Daniel Correa este văduv și o crește singur pe Luna, fiica sa în vârstă de cinci ani. În anul 2016, Stella Noleto, mama Lunei, a pierdut lupta cu boala lupus, o afecțiune autoimună gravă.
Întreaga familie a fost devastată de moartea tinerei mame. Daniel și Luna au găsit puterea de a merge mai departe, chiar dacă durerea lor nu va dispărea niciodată. De curând, cei doi au făcut un gest emoționant prin care i-au adus un omagiu Stellei și tuturor mamelor.

O despărțire dureroasă


În anul 2016, Daniel Correa le-a dat o veste îngrozitoare familiei și prietenilor: soția sa, Stella, a încetat din viață. „Am promis că voi fi cel mai bun tată din lume și sunt. Nu pot decât să-ți mulțumesc ție pentru cei mai frumoși opt ani din viața mea.
Te voi iubi întotdeauna
”, a scris bărbatul într-o postare de adio dedicată soției sale.



O promisiune respectată


Meajul transmis de Daniel nu a fost unul superficial. Bărbatul și-a asumat și respectat responsabilitatea de a-i oferi fiicei sale toată dragostea și puterea necesare pentru a trece peste pierderea mamei sale atât de devreme. Daniel și fiica sa au devenit de nedespărțit, tatăl singur străduindu-se să-i ofere cât mai multe experiențe și amintiri frumoase fetiței sale.


O dorință îndeplinită


În 2019, Luna a avut o idee mai puțin obișnuită. Și-a rugat tatăl să se transforme într-o mămică pentru o zi pentru a participa la serbarea de Ziua Mamei organizată la școală.
La început, tatăl său nu a fost convins că este o idee prea bună. I-a sugerat micuței să meargă împreună cu o bunică sau o mătușă. Însă Luna a insistat să meargă cu tatăl ei și l-a convins în cele din urmă că este cel mai bun candidat pentru a o însoți la petrecere.


Astfel că Daniel Correa s-a transformat într-o mamică pentru o zi ca să celebreze Ziua Mamei alături de fiica sa.

„Cu ochii plini de lacrimi, Luna m-a rugat să fiu mama ei pentru o zi. Mi-a zis să-mi vopsesc barba roz și să port o perucă blondă”, a scris pe Instagram bărbatul în vârstă de 33 de ani.
Acesta a reușit să respecte cu exactitate dorința fiicei sale.

A făcut tot ceea ce era necesar ca să-i aducă zâmbetul pe buze fetiței sale.

Bărbatul a distribuit o postare pe Instagram și i-a rugat pe oameni ca înainte să judece, să-i asculte povestea. Acesta a înregistrat un filmuleț împreună cu fiica sa, în care fetița spune că este alături de „mama ei”, la școală. 

„Aș vrea să transmit următorul mesaj: Moartea este inevitabilă, dar nu trebuie să trecem peste asta cu tristețe.
Sunteți de acord? Luna, te iubesc! E de neprețuit zâmbetul de pe chipul tău atunci când m-ai văzut îmbrăcat ca o 'mamă'”, a spus Daniel.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod