Prințese în miniatură. O mamă a transformat 6 bebeluși în personaje Disney

Karen Marie, un fotograf specializat în poze de maternitate și mamă la rândul său, a realizat o ședință foto absolut adorabilă.
Karen, din Roseville, California, a transformat șase fetițe nou-născute în prințese Disney celebre.

Pasionată de filmele Disney și de personajele minunate din aceste animații care au marcat deja copilăria câtorva generații la rând, Karen a decis să le organizeze celor șase micuțe o ședință foto de vis.

Fotografa a realizat fiecare decor în parte și le-a costumat pe fetițe cu rochii create special pentru ele. Toată ședința a durat mai bine de opt ore, dar a meritat cu siguranță. 

"Aveam de mult timp această idee.
Staff-ul meu și doamna care a realizat costumele și-au unit forțele pentru a realiza aceste șase seturi
", a spus Karen, fotograf și mamă a trei copii.

Deși a recunoscut că este foarte dificil să lucrezi cu șase bebeluși în același timp, artista a declarat că aceste portrete sunt numai începutul unei serii bazate pe lumea de poveste Disney. Karen vrea să realizeze ședințe foto în care să transforme fetițele și în alte prințese Disney precum Tiana, Pocahontas sau Moana.

"Partea mea favorită a meseriei de a fotografia bebeluși este aceea că știu cât de mult înseamnă aceste imagini pentru familie și pentru generațiile următoare", a mai spus Karen.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod