Importanta mangaierii fetei

Primul exercitiu de concentrare asupra senzatiilor il reprezinta mangaierea fetei. Aceasta te va relaxa, cu siguranta. La fel ca si mangaierea pe partea dorsala a corpului...

Primul exercitiu de concentrare asupra senzatiilor il reprezinta mangaierea fetei. Aceasta te va relaxa, cu siguranta. La fel ca si mangaierea pe partea dorsala a corpului care urmeaza, aceasta este o mangaiere scurta, nonsexuala, care poate fi folosita pentru a face tranzitia spre un exercitiu nou, mai senzual.

Inainte de a incepe. Pentru a face o mangaiere a fetei, veti avea nevoie de putina lotiune de piele de orice fel, care va place, tie si partenerului/ partenerei tale. Asigurati-va ca mirosul si compozitia acesteia sunt atragatoare pentru amandoi. Veti avea nevoie, de asemenea, de o camera linistita unde sa nu fiti deranjati timp de o ora, precum si de un ceas desteptator sau de mana pentru a cronometra exercitiul.

Persoana care va avea rol activ prima data se aseaza cu spatele sprijinit de tablia de la capul patului sau de un perete, cu o perna in poala. Partenerul pasiv se intinde intre picioarele partenerului activ, punandu-si capul pe perna si stand cu fata in sus. Poti face aceasta mangaiere cu hainele pe tine, dezbracat sau partial dezbracat, oricum iti este mai confortabil.

Partenerul activ

Mangaie usor fata persoanei iubite. Acopera zona din partea de sus a capului pana la clavicula. Mangaie pentru propria ta placere, folosind tehnicile de concentrare asupra senzatiilor. Mangaie cat de usor poti. Fii atent(a) la temperatura, textura si forma fetei partenerului/ partenerei tale.

Experimenteaza, moduri noi de atingere folosindu-ti toate varfurile degetelor, incheietura unui singur deget sau facand o miscare circulara domoala cu dosul mainii. Retine ca acesta nu este un masaj. Daca ai fi facut un masaj, ai fi incercat sa simti si sa manipulezi muschii de dedesubtul pielii. Intr-o mangaiere, incerci numai sa amplifici senzatiile de pe piele.
Concentreaza-te asupra punctului exact de contact. Daca atentia iti este distrasa de altceva, adu-o inapoi la senzatiile pe care le percepi cu mana.

Mangaie timp de cincisprezece pana la douazeci de minute, acoperind fruntea, obrajii, radacina nasului, barbia, gatul si urechile iubitului sau iubitei tale. Daca incepi sa te plictisesti sau iti pierzi concentrarea, incetineste-ti atingerea la aproximativ jumatate din viteza de dinainte. Acorda atentie contururilor variate ale fetei si locurilor unde textura pielii se modifica. Cum simti sprancenele sau buzele sub atingerea varfurilor degetelor tale?

Daca crezi ca partenerul/ partenera ta incepe sa adoarma, bate-l sau bate-o usor pe umar. In cazul in care simti orice fel de excitare sexuala in timpul acestei mangaieri, chiar daca este vorba de una neinsemnata, respira adanc si lasa acea stare de excitare sa ti se raspandeasca in tot corpul. Nu indeparta nici o stare de excitare si nu te forta sa simti mai mult decat simti.

Partenerul pasiv

Pe masura ce partenerul/ partenera te mangaie, fii atent(a) la punctul exact de contact, acolo unde varfurile degetelor iti ating pielea. Iti aduce aceasta mangaiere o senzatie de caldura sau iti determina muschii sa se relaxeze? Te face sa te gadili putin sau iti induce o stare pe deplin confortabila? In cazul in care mintea ti se abate in alta parte, adu-o in mod constient inapoi asupra senzatiilor pe care le ai in locul unde esti atins(a).

Atata timp cat senzatiile oferite de mangaiere sunt placute, nu-i spune nimic partenerului/ partenerei. Da-i de stire numai daca face ceva care te deranjeaza.
Retine ca acesta este un exercitiu de tip neconditionat - trebuie sa te simti complet liber sa te intinzi pe spate si sa te bucuri de mangaiere fara a oferi feedback. Savureaza numai sentimentul de confort care se naste din atingerea plina de afectiune a fetei tale.

Ramai pasiv(a) si nu te misca, nu ofta, nu geme si nu face nimic altceva numai pentru ca doresti sa iti faci partenerul/ partenera sa simta ca face o "treaba buna".
Tine-ti, de asemenea, muschiul PC relaxat. In cazul in care simti ca ti se incordeaza vreun muschi, incearca in mod constient sa il relaxezi. Daca simti orice senzatie de excitare in timpul acestei mangaieri, respira adanc, lasand excitarea sa iti radieze in tot corpul.

Dupa ce unul dintre voi a fost partener activ timp de cincisprezece pana la douazeci de minute, schimbati rolurile pentru alte cincisprezece pana la douazeci de minute. Dupa ce ati terminat cu mangaierea, intindeti-va si efectuati impreuna o respiratie abdominala pentru alte cateva minute.

E foarte confortant sa iti simti fata mangaiata, nu-i asa? Pentru anumite persoane, acest lucru cultiva o traire afectiva pe care nu au mai simtit-o inca din copilarie. Mangaierea fetei te aduce in contact cu senzualitatea in esenta ei, ceea ce reprezinta o rasplata absoluta adusa corpului. Erotismul desavarsit probabil ca nu este posibil pana in momentul reintoarcerii la aceasta stare de multumire fundamentala a corpului tau.

Din cartea "Placerea Sexuala", de Dr. Barbara Keesling, aparuta le editura Kondyli

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod