Venus în Fecioară, începând cu 3 octombrie. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii, intră pe 3 octombrie în zodia fecioarei, schimbând semnificativ modul în care se desfăşoară relaţiile şi cum ne manifestăm dragostea. Părăsim atmosfera relaxată

Venus, planeta iubirii, intră pe 3 octombrie în zodia fecioarei, schimbând semnificativ modul în care se desfăşoară relaţiile şi cum ne manifestăm dragostea. Părăsim atmosfera relaxată şi jucăuşă pe care ne-a inspirat-o tranzitul prin leu, pentru a ne orienta către partea ceva mai practică a relaţiilor.

Este o perioadă în care putem fi mai pretenţioşi în ceea ce priveşte interacţiunea socială. În lista priorităţilor personale se află acum alegerea persoanelor în jurul cărora vrem să ne aflăm, dar şi ceea ce ne dorim mai mult. Jocurile amoroase devin mai serioase.

Venus reprezintă dragostea şi relaţiile, în timp ce fecioara reprezintă partea practică a vieţii. Astfel că acest tranzit ne va determina să acordăm o mai mare importanţă activităţilor de zi cu zi, în special cele care privesc viaţa de cuplu.

Este un moment favorabil pentru studiu şi în mod deosebit pentru a învăţa cât mai multe în domenii precum arta, terapiile de înfrumuseţare, machiajul, coafura etc.

Aspectul negativ este dat de critica excesivă, care poate declanşa dispute şi conflicte cu urmări neplăcute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod