Zodiile cu ghinion în dragoste în 2021: se vor alege cu inima frântă și nu își vor reveni după lovitura asta

O relație frumoasă și puternică este pe lista de dorințe a multor zodii în 2021, însă nu toate vor avea parte de iubire și împliniri la capitolul amoros.
Dezastrul lovește chiar atunci când se așteaptă mai puțin, iar nativilor le va fi extraordinar de dificil să se adune și să mai creadă prea curând în dragoste.

Se anunță zile negre pentru patru dintre nativii din horoscop. Vor fi trădați de persoanele în care aveau cea mai mare încredere și viața li se va nărui în doar câteva clipe. 

Trădările, minciunile și suferința vor lua locul zâmbetelor, îmbrățișărilor și sărutărilor. Însă astrele le sfătuiesc pe aceste zodii să privească totul ca pe o șansă uriașă de a lua totul de la zero și de a porni într-o călătorie pentru găsirea adevăratului suflet pereche.
Aceste încercări sunt menite să le ajute să își revizuiască propriul comportament în relația de cuplu și să își dea seama cine contează cu adevărat în viața lor.

Zodii cu ghinion în dragoste în 2021


Capricorn. Te vei trezi într-o situație dificilă și încălcită în relație. Tensiunile pornesc în principal din cauza banilor, iar voi pur și simplu nu reușiți să ajungeți la un numitor comun. Din păcate tu ești prea încrezător și prea sigur pe tine pentru a observa că partenerul tău își îndreaptă atenția ușor, ușor, către alte persoane.
Parcă ești destinat să iei decizii proaste în 2021 și într-un final vei suferi o mare dezamăgire atunci când cel drag îți va spune că ruptura nu mai poate fi reparată și că cel mai bine ar fi să mergeți pe drumuri separate. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod