Femeie critică

Top 4 cele mai critice zodii

De ce să judeci? Mai ales că nu vei ajunge niciodată să cunoşti povestea întreagă de viaţă a oamenilor din jurul tău!
Critica este doar o parte a naturii umane, iar de cele multe ori ea face mai mult rău decât bine. Să judeci persoanele din jurul tău poate fi un obicei autodistructiv.

Iată cele mai critice 4 zodii:

Rac


Sensibilitatea ta te poate determina să critici. Crezi că toată lumea are ceva cu tine şi iei totul prea personal. Dar, uneori, acei oameni nu îţi vor decât bine sau încearcă să te ajute. Deci, nu mai judeca acei oameni pentru că ei nu încearcă să te tragă înapoi, aşa că acţionează cu mai mult discernământ.
Chiar dacă e bine să ai încredere în intuiţia ta, trebuie să realizezi că eşti o fire foarte sensibiliă şi ca rezultat poţi exagera când te simţi atacat.

Fecioară


Tu găseşti nod în papură în mod constant, ceea ce te face să fii o persoană prea critică. Îţi faci griji din cauza incompentenţei oamenilor din jurul tău, mai multe griji chiar şi decât pentru tine. Nimeni nu este perfect, nici măcar tu, aşa că trebuie să realizezi acest lucru cât mai repede posibil. Dacă te-ai purta mai blând cu cei din jurul tău, măcar ocazional, şi ei probabil vor avea altă atitudine cu privire la tine, deci toată lumea câştigă.


Balanţă


Tu păstrezi totul pentru tine şi nu îţi plac confruntările, deci tendinţele tale subiective tind să se manifeste în moduri diferite. Eşti o persoană a dreptăţii şi a egalităţii, de aceea te-ar putea dezgusta de multe ori ceea ce vezi în jurul tău. Cum te ştii cu conştiinţa împăcată, de multe ori te crezi mai sfânt decât eşti de fapt. Tu trăieşti în această lume, nu în afara ei, aşa că trebuie să preiei mai multe responsabilităţi prin care poţi face ca lumea să fie mai bună, nu doar să stai şi să priveşti sau să fii îngrijorat de modul în care alţii acţionează.


Capricorn


Tu eşti obsedat de control, aşa că nu ai prea multă răbdare cu cei din jurul tău. În timp ce auto-controlul tău este impresionant, trebuie să te opreşti din a-i judeca pe alţii pentru că nu împărtăşiţi aceleaşi convingeri. Ascultă-i mai des pe cei din jurul tău şi i-ai în serios, deschide-ţi mintea şi ai purea să îţi dai seama că uneori mai greşeşti. Vei fi mult mai fericit dacă le vei permite persoanelor din viaţa ta să se implice din când în când în tot ceea ce te priveşte.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod