Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 1-7 iunie

Superhoroscopul norocului este susținut de
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află ce vești bune vei primi în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta ești foarte practică în ceea ce privește gestionarea banilor. Abordarea ta este una sănătoasă. Tu controlezi situația și, astfel, ai norocul de a stopa apariția eventualelor probleme sau dificultăți financiare. Le vei aborda cu inteligență și le vei rezolva.

Pentru EL

Săptămâna aceasta ai norocul ca situația ta financiară să se îmbunătățească. Cu toate acestea, fii atent la cei din jur, pentru că unii oameni ar putea profita de asta. Este foarte important să îți utilizezi banii pentru propriile nevoi sau probleme, nu pentru a le rezolva pe ale altora.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru EA

Începi săptămâna în forță, cu o dorință puternică de a muta munții din loc. Îți place să urci? Cu siguranță da, însă acum astrele te ajută să ai o ascensiune mai ușoară. Se anunță câștiguri financiare substanțiale, dar și noroc în dragoste.

Pentru EL

Joacă un joc de noroc, săptămâna aceasta ai șanse mari de câștig. Intuiția ta te ajută, flerul puternic și stăpânirea de sine te duc tot mai aproape de bogăție. Nu pierde timpul, crede în tine și în abilitățile tale nelimitate de a-ți face bugetul să crească.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru EA

Putem spune că o duci bine cu banii în această săptămână. De fapt, intrările numerar îți oferă posibilitatea de a vedea noi perspective pentru viitor. Indiferent dacă obții asta prin multă muncă sau datorită unei investiții inspirate, banii intră și obții stabilitate.

Pentru EL


Conturile tale încep să crească în această săptămână. Dacă intenționezi să faci o achiziție majoră, poți acționa cu încredere. Ai acea stabilitate care îți oferă posibilitatea de a te desfășura cu lejeritate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru EA

Datorită unor tranzacții sau investiții suculente, îți poți dubla sau chiar tripla veniturile în această săptămână. În această perioadă, situația ta financiară se îmbunătățește considerabil. Ai ochiul format și alegi de fiecare dată ce e în beneficiul tău!

Pentru EL

Situația ta financiară este excelentă. În această săptămână, vorbește cu mândrie despre norocul care a dat peste tine în ceea ce privește banii. Rudele apropiate ar trebui să fie primele care află cât de bine o duci. Mai mult decât atât, poți începe să plănuiești o călătorie frumoasă alături de familie. Dacă ai nevoie de relaxare, o poți face, pentru că îți permiți!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru EA

Situația ta financiară se îmbunătățește de la zi la zi. Pentru a-ți crește veniturile și a avea o viață mai confortabilă, în această săptămână trebuie să treci la acțiune. Încearcă să găsești soluții pentru a sparge gheața. Fă pași mari înainte, pentru că norocul este de partea ta!

Pentru EL

Săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi mai mult pe revizuirea bugetului: cumpărături, taxe și multe altele. Nu mai acționa haotic dacă nu vrei să ai probleme financiare pe viitor. Zilele de joi și vineri sunt norocoase, poți primi o sumă de bani neașteptată. Cu toate acestea, însă, nu trebuie să o cheltuiești la fel de repede cum a și venit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru EA

S-ar putea să nu trăiești în lux, dar situația ta financiară este stabilă acum. Scapi pentru moment de grija zilei de mâine și obții tot confortul necesar. Mai mult decât atât, îți poți permite câteva mici plăceri atent gândite.

Pentru EL

Deocamdată, te afli la mijloc sau ceva mai bine din punct de vedere financiar. Pentru a continua pe aceeași linie, tot ce trebuie să faci este să depui eforturi pentru a progresa suficient. Astrele te sfătuiesc să nu fugi de riscuri, pentru că asumarea lor cu inteligență îți vor aduce noroc la bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru EA

Acționează cu mai mult curaj și ar trebui, astfel, să vezi o îmbunătățire clară a finanțelor. De fapt, încetează să mai crezi că totul este împotriva ta și cândva o să fii copleșită de probleme. Ești mai norocoasă decât crezi!

Pentru EL

Vei avea mai mult noroc la bani dacă acționezi după propria voință, uitând de ordinele și dorințele celorlalți. Asumă-ți responsabilități mai mari doar dacă te simți capabil să o faci, presiunile te vor trage în jos.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru EA

Săptămâna aceasta îți vei arăta ambițiile. Sunt suficient de bune? Ai multe lucruri de rezolvat, în special pe plan financiar. Rămâi pozitivă și încrezătoare, pentru că norocul este de partea ta în aceste zile care nu par prea senine.

Pentru EL

Luând deciziile corecte, poți face față oricăror posibile neplăceri. Fii mai rezervat în ceea ce privește cheltuielile, deoarece inspitele pot fi periculoase mai ales dacă încerci să compensezi anumite frustrări. Nu este momentul potrivit să îți schimbi mașina și nici să faci vreo investiție majoră. Acum e un prilej bun de a economisi, iar în viitorul apropiat te vei bucura de rezervele obținute.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru EA

Totul decurge conform planului în această săptămână, în special în ceea ce privește banii. Cu alte cuvinte, ești printre persoanele norocoase care au parte de răsfăț. Astrele ți-au pregătit multe alte surprize plăcute, atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Pentru EL

Astrele au numai surprize plăcute pentru tine în această săptămână. Se pare că în drumul tău întâlnești perspective și oportunități care nu trebuie ratate. Fii atent și relaxat în același timp, miza merită!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru EA

Faptul că faci totul la extreme nu îți e de mare ajutor. Tu nu te mai bucuri cu adevărat de viață, ci pur și simplu te amăgești cu o falsă fericire obținută pe moment cu ajutorul unor cumpărături costisitoare și cadouri inutile. Săptămâna aceasta ai norocul ca cineva să îți deschidă ochii!

Pentru EL

Situația ta financiară este excelentă, însă ai multe lipsuri pe celelalte planuri ale vieții tale. Săptămâna aceasta ai șansa de a realiza că trebuie să îți reconsideri prioritățile, mai poți recupera multe încă! În weekend poți întâlni o persoană capabilă să îți schimbe simțitor viața în bine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru EA

Oportunități extraordinare sunt pe cale să apară în calea ta în aceste zile. Deschide larg ochii și le vei vedea. Se poate spune că ești răsfățată de viață, situația ta financiară îți permite să îți faci orice moft.

Pentru EL

În sfârșit, începând din această săptămână nu vei mai privi cu frică spre viitor. Ai norocul ca șeful tău să îți acorde o mărire de salariu sau o investiție de-a ta să dea roade. Pe scurt, ai parte de zile bune, pline de satisfacții profesionale și financiare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pentru EA

Remunerațiile vor fi direct proporționale cu munca și eforturile depuse în această săptămână. Asta înseamnă că norocul depinde de tine. Nu îți vor pica bani din cer, să nu te aștepți la asta nicio clipă! Planetele fac în așa fel încât tu să rămâi într-un echilibru perfect.

Pentru EL

Într-un fel sau altul, astrele reușesc să te împingă în direcția bună în această săptămână. Procedează la fel ca și până acum: dacă ai pornit la drum, nu te uita înapoi! Se anunță vești și mai bune pe plan sentimental, unde ai șansa de a cunoaște o persoană deosebită, într-un loc deosebit.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Superhoroscopul norocului este susținut de

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod