Horoscopul lunii iunie. Vara începe bine! Fecioarele pot avea parte de o poveste de dragoste ca-n filme!

Fecioarele singure s-ar putea îndrăgosti de cineva neașteptat și ar putea trăi o poveste de iubire cu adevărat frumoasă. Citește horoscopul lunii iunie și află ce ți-au pregătit astrele pentru prima zi de vară!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți merge bine în dragoste luna aceasta. Romantismul apare după prima săptămână din iunie. Dacă ești singură, ai putea întâlni pe cineva interesant și special într-una din acele conferințe sau cursuri la care participi. Îți va fi ușor să începi o conversație și o prietenie. Dacă ești căsătorită sau ești implicată într-o relație serioasă, scânteia va fi acolo chiar dacă a trecut mult timp peste cuplu vostru.

Nu stai deloc rău cu banii. În lunile anterioare ai reușit să obții tot ce ți-ai propus și ești mulțumită de rezultatele tale. Faptul că ți-ai atins obiectivele înseamnă că nevoile tale vor fi acoperite, ba chiar și unele mofturi. Acest aspect al vieții tale nu te va îngrijora.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste, fii sinceră cu tine și cu cel de lângă tine. Dacă ai un partener, acesta nu pare prea fericit alături de tine, ceea ce înseamnă că relația dintre voi nu funcționează. Lucrul amuzant este că nu se anunță despărțiri, așa că deducem că relația va continua așa. Dacă ești singură, nu apare nicio persoană în viața ta, dar ai o mulțime de prieteni alături de care te distrezi.

Stai excelent cu banii luna aceasta. Începe o perioadă cu mari oportunități financiare. Vor veni la tine de peste tot și îți vor oferi posibilitatea de a investi. Dacă ai ceva de vânzare, acum este momentul ideal pentru asta. Mai mult decât atât, vei primi un ajutor important din partea familiei, care îți va îmbunătăți viața.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există riscul să apară unele probleme în relația ta de cuplu în această lună. Se pare că tu și partenerul tău mergeți în paralel, dar cam la prea mare distanță. Nu e vorba că nu există iubire, ci că fiecare dintre voi aveți alte interese. Dacă reușiți să vă respectați, veți fi foarte fericiți unul cu celălalt. Dacă ești singură, vei atrage pe oricine îți iese în cale și poți ieși cu oricine îți dorești. Te vei simți flatată și stima de sine va crește.

Din punct de vedere economic te vei descurca foarte bine, mai ales dacă lucrezi în imobiliare. Deși nu s-ar zice, acest domeniu de activitate este mai promițător ca oricând. Va fi foarte bine și vei câștiga mulți bani. Dacă lucrezi în alte sectoare, veștile sunt la fel de bune. Începi o perioadă de prosperitate, cu câștiguri mari. Ai ce cheltui în timpul liber!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va rămâne instabilă luna aceasta. Dacă ești singură, lucrurile merg bine pentru că vei reuși să îți vezi de drumul tău fără să te încurce nimeni. Dacă ești implicată într-o relație, te vei gândi doar la tine, indiferent de ceea ce gândește sau dorește partenerul tău. Nu vei fi de acord cu aproape nimic. E necesar să ajungeți la un acord, altfel o despărțire va fi iminentă.

Vei începe să o duci mai bine cu banii din a doua jumătate a lunii iunie. Ar trebui să te concentrezi mai mult asupra finanțelor, deoarece acesta este un moment excelent pentru investiții. Ai o intuiție bună și poți câștiga mulți bani. Ți se vor oferi oportunități grozave.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iunie va fi o lună liniștită, fără agitație. Dacă ești singură, nu ai nici cea mai mică intenție de a începe să te întâlnești cu cineva. Dacă totuși se întâmplă, va fi o aventură de-o noapte sau o relație scurtă care se va transforma rapid în prietenie. Dacă ești căsătorită sau implicată într-o relație serioasă, atmosfera este mai degrabă una de tovărășie decât romantică sau pasională.

Pe plan financiar o duci bine. De acum înainte, vei avea puterea de a face toate schimbările pe care ți le dorești și pe care le consideri convenabile pentru a-ți îmbunătăți viața și pentru a fi fericită. Nu te grăbi, gândește întotdeauna de două ori înainte de a lua o decizie. Pe zi ce trece vei fi și mai independentă și nu vei avea nevoie de nimeni care să îți spună cum să-ți investești sau cheltuiești banii. Vor aparea oportunități grozave și situația ta se va îmbunătăți, in special la finalul lunii iunie.

Citește și: Zodii care vor deveni părinți în 2020

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primele trei săptămâni ale lunii vor fi bune în ceea ce privește dragostea. Te vei simți bine în pielea ta și... fericită. Dacă ai deja un partener, atmosfera va fi romantică și pasională. În ultima săptămână, intensitatea sentimentelor scade. Dacă ești singură, la mijlocul lunii te-ai putea îndrăgosti de cineva neașteptat și ai putea trăi o poveste de iubire cu adevărat frumoasă. Chiar dacă nu te îndrăgostești, vei face ravagii în rândul persoanelor de sex opus.

Banii te vor surprinde, pentru că vei câștiga mult mai mult în această lună. Îți va crește salariul. Ți s-ar putea oferi un bonus sau bani în plus, în semn de recunoaștere a muncii tale. Este o perioadă bună atât pentru investiții, cât și pentru economii. Dacă ai o casă, un spațiu sau un teren de vânzare, acum este ocazia perfectă. Îl vei vinde mult mai bine decât în oricare alt moment.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În dragoste vei fi bine, nu vor avea loc niciun fel de schimbări. Dacă ești implicată într-o relație, cuplul tău va continua în același ritm. Dacă ești singură, vei rămâne singură. Luna aceasta nu vei întâlni pe nimeni special și nu vei avea ocazia să te îndrăgostești.

Situația ta financiară nu este nici bună, dar nici rea. Nu e o situație îngrijorătoare, însă nu irosi banii pe prostii. Evită cheltuielile inutile. Succesul tău profesional nu se traduce încă în venituri mai mari. Banii nu vor fi o problemă atât timp cât te controlezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești fericită în dragoste. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, va fi o lună liniștită. Vei trăi în armonie și echilibru cu partenerul tău, vei avea parte de ieșiri, odihnă și activități plăcute de cuplu. Dacă ești singură, vei reuși să atragi persoana pe care o placi. Nu vei începe o relație, însă vei fi în tatonări.

Situația ta financiară va fi neschimbată luna aceasta. Asigură-te că nu intri în fondul de rezervă și, astfel, totul va fi bine. De asemenea, fă-ți o listă de priorități și nu te abate de la ea. Amână orice cheltuială pentru luna viitoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea și viața socială vor fi în centrul atenției luna aceasta. Dacă ești singură, iunie va fi o lună romantică. Pe măsură ce ieși și socializezi mai mult, vei întâlni oameni noi și îți vei face relații care se pot transforma în povești de iubire. Dacă ești căsătorită sau ai un partener, totul va fi bine atât timp cât ești dispusă să renunți la duritate, să faci compromisuri și să fii tolerantă.

Banii vor continua să vină încet și cu întârzieri luna aceasta. Vor fi momente în care te vei simți descurajată și deprimată, dar la final de iunie, lucrurile încep să se schimbe și să devină mai bune. Vei avea din nou câștigurile de altădată și te vei liniști.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din a doua parte a lunii, începe o nouă etapă romantică și frumoasă alături de partenerul tău. Până atunci, lucrurile par a fi anoste. Dacă ești singură, vei porni în căutarea iubirii. Ești atrasă de străinii pe care îi întâlnești, cu condiția ca aceștia să aibă o stare materială bună. Îți place luxul și nu accepți nimic altceva.

Din punct de vedere financiar, situația continuă să fie bună pentru tine. Vei avea noroc la bani și în această lună. Nu ești nerăbdătoare, ba chiar calmă, de aceea totul decurge fără probleme. Deții lucrurile sub control.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prima săptămână din iunie va fi distractivă în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singură, vei fi atrasă de bărbații amuzanti, care te fac să râzi. Nu cauți nimic serios, vrei doar să te distrezi. Dacă ești căsătorită, vei căuta noi activiți prin care să spargi monotonia din cuplu. Din a doua săptămână te vei concentra mai mult pe inteligență și vei căuta alt gen de activități și alte tipuri de oameni.

Situația ta financiară continuă să fie foarte bună. Vei avea totul acoperit și nu vei fi nevoită să-ți verifici constant contul curent. Profită de acest moment de stabilitate pentru a trăi liniștită, nu se știe cât va dura!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te descurci bine cu dragostea. În această lună ai putea întâlni pe cineva atractiv într-una din escapadele sau călătoriile tale. Vei flirta mai mult decât de obicei și te-ai putea îndrăgosti. Dacă ești căsătorită sau ai un partener, veți merge în vizită la prieteni sau familie, veți face scurte excursii și activități împreună și veți petrece luna diferit față de cele anterioare.

O vei duce bine cu banii luna aceasta atât timp cât ești capabilă să ieși din zona ta de confort. Nu trebuie să privești schimbarea drept o piedică, ci, din contră, drept o oportunitate de a-ți îmbunătăți viața. Doar așa vei evolua și vei reuși să câștigi mai mulți bani. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod