Soarele intră în dinamicul și spontanul Berbec, deschizând calea noului ciclu zodiacal. Ce îți pregătesc astrele, în funcție de zodie

Data de 20 martie are o însemnătate deosebită în termeni astrologici, marcând începutul Anului Nou în horoscop. Această zi coincide și cu echinocțiul de primăvară, ceea ce înseamnă o dublă importanță pentru toate semnele zodiacale.
Soarele va tranzita dinamicul și spontanul horoscopului, zodia Berbecului și astfel se va deschide calea către un nou ciclu zodiacal.

Echinocțiul de primăvară simbolizează renașterea naturii, reluarea activităților agricole și momentul ideal de a întări conexiunile interumane. Nu vom duce lipsă de energie pentru că atunci când Soarele se află în Berbec acesta își împrăștie cu ușurință razele calde și pune lucrurile în mișcare cu o forță incredibilă.

Atunci când se află în aliniament cu zodia Berbecului, Soarele are un impact uriaș în viața zodiilor, influențându-le să își scoată la iveală laturile pozitive și să dezvolte o mai mare rezistență în fața provocărilor.
Nativii vor avea șansa de a începe noi proiecte sau de a avea idei creative și teorii de pus în practică.

Soarele în zodia Berbec - ce îți pregătesc astrele, în funcție de zodie


Berbec. Soarele se va afla în casa ta și vei simți o dorință nestăpânită de a primi atenție constantă și de a "cerși" afecțiune. Acest sentiment de nesațietate va fi destul de apăsător și te va obliga să te comporți irațional și să fii nemulțumit, la modul general, de toată existența ta.
Lucrează mai mult cu tine și nu lăsa aceste emoții negative să preia total controlul. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod