Rezoluții pentru 2024, în funcție de zodia ta

Majoritatea rezoluțiilor scrise cu patos la început de an se sting după câteva luni. Cu toate acestea, încearcă să le îndeplinești pe cele mai importante și, astfel, vei avea un 2024 extrem de reușit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Canalizează-ți energia către un singur proiect mare

Ca semn de foc guvernat de Marte, este în natura ta să acționezi, uneori chiar înainte de a te gândi serios la asta.

Pentru că mereu cauți să fii primul în toate, îți este greu să încetinești ritmul.

Superputerile tale sunt încrederea de sine, curajul și creativitatea, dar slăbiciunea ta constă în natura ta impulsivă.

Grăbindu-te în orice, te aștepți la rezultate instantanee. Uneori, nerăbdarea te împiedică să avansezi.

Din cauza nerăbdării tale, te arunci în următorul lucru important. Jonglezi cu mai multe aventuri deodată și apoi le lași pe cele din spate pentru altele noi și interesante.

În 2024, fă-ți promisiunea de a-ți canaliza energia într-un singur proiect mare. Nu începe unul nou până nu ai terminat ceea ce ți-ai propus deja.

Ai răbdare, nu lăsa plictiseala să te împingă să abandonezi ceva extraordinar înainte de a ajunge la etapele finale. Amintește-ți că lucrurile mărețe nu vin niciodată în grabă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Economisește-ți banii pentru experiențe noi care te vor ajuta să te concentrezi asupra prezentului

Zodia ta fixă ​​te menține hotărât să-ți atingi cu succes obiectivele, dar te ține și blocat în obiceiuri proaste.

În 2024, ar trebui să te concentrezi să renunți la unul dintre cele mai rele obiceiuri: predispoziția ta de a cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie.

Ești un iubitor de lux, confort și frumusețe. Muncești neobosit, dar, de asemenea, ai tendința de a obține mai multă plăcere din lucrurile materiale decât din scopuri nobile.

În loc să cheltuiești atât de mulți bani câștigați cu greu pe haine de designer, accesorii, artă, reviste și produse la bax, economisește-i pentru a-i cheltui pe noi experiențe care te împing în afara zonei de confort.

Alege un nou hobby, înscrie-te la un curs sau rezervă câteva zboruri către locuri străine. Fă cu acești bani ceva care să dea valoare și emoție vieții tale.

Cheltuiește-i în moduri și locuri care îți vor permite să te bucuri de prezent.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dezvoltă o relație mai profundă cu tine însuți

Nevoia ta de stimulare intelectuală te împiedică să încetinești ritmul. Există mai multe proiecte în derulare la care excelezi simultan, dar ești încă atât de neliniștită. Tânjești după emoție și varietate, așa că atunci când ai un moment de pauză, îl folosești pentru a socializa. La urma urmei, ești sufletul oricărei petreceri.

Unul dintre punctele tale forte este adaptabilitatea, dar poate fi și slăbiciunea ta. Îți schimbi constant personalitățile în funcție de situație și starea de spirit, precum și de ceea ce au ceilalți nevoie de la tine... și aceștia cer foarte mult de la tine. Ești mereu acolo pentru a fi de folos celor din jurul tău până la punctul de a-ți neglija propriul sine.

Trebuie să realizezi că nu poți fi peste tot deodată și nu poți prioritiza nevoile altora în defavoarea alor tale.

Ai o latură frumoasă, profundă și sensibilă care are nevoie de grija și atenția ta.

În 2024, fă-ți timp să fii singur cu propriile gânduri și sentimente. Alocă timp pentru a visa cu ochii deschiși, citi și crea. Cel mai important, dezvoltă o relație cu cea mai importantă persoană din viața ta: tu însuți.

Fă ​​asta și s-ar putea să încetezi, în sfârșit, să simți că jumătate din tine lipsește.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Concentrează-te pe propria ta bunăstare și fericire

Rac, nimic nu este mai important pentru tine decât prietenii și familia. Ești extrem de grijuliu și îi iei întotdeauna în considerare pe ceilalți oameni și sentimentele lor înainte de a le lua pe ale tale.

Odată ce iubești pe cineva, e pe viață. Faci tot ce îți stă în putere pentru a păstra relația. Uneori, asta înseamnă chiar să te întorci împotriva propriilor valori și convingeri. Ești loial până la capăt.

Există atât de mult stres în corpul tău din cauză că îți canalizezi energia către oamenii nepotriviți.

În 2024, este timpul să elimini toxicitatea din viața ta. Elimină tot și pe toți cei care îți consumă energia și provoacă conflicte în viața ta. Este singura modalitate de a fugi de latura ta mai întunecată, mai pesimistă.

Nu poți schimba lumea sau pe cei din jurul tău, dar poți să te schimbi pe tine. Începe prin a-i bloca pe cei care doar îți provoacă durere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Concentrează-te pe prieteni și exersează-ți recunoștința

Ești condus de Soare, așa că nu e de mirare de ce îți place să fii în lumina reflectoarelor. Ești profund atașat de realizările tale și de modul în care ești perceput de ceilalți.

Strălucești atât de puternic încât uneori îți este greu să faci un pas înapoi pentru a aprecia ceea ce ai.

În 2024, ar trebui să înveți să practici recunoștința. Fii recunoscător pentru ceea ce ai și cât de departe ai ajuns în cucerirea obiectivelor tale.

Ia-ți un moment pentru a încetini și număra binecuvântările tale. Nu uita că multe dintre acestea vin sub formă de prieteni.

Ești un lider înnăscut, un spirit blând și devotat. Nu este o surpriză că îți faci cu ușurință prieteni. Ceilalți se simt confortabil să aibă încredere în tine. Oferi entuziasm celor din jur și îi ajuți să-și vadă propria lumină, dar uneori încrederea de sine se transformă în egocentrism.

Străduiește-te să devii un ascultător mai activ. Când cineva vine la tine pentru a-ți spune ce are pe suflet sau pentru un sfat, evită să te raportezi la propria viață. În schimb, învață să te liniștești și fă-i să se simtă auziți.

Ești un expert când vine vorba să te exprimi, dar uneori cei dragi au nevoie doar să fii umărul pe care să se sprijine.

De asemenea, ai nevoie să înveți să fii mai flexibil. Ține cont de acest lucru atunci când ești tentat să anulezi planuri care nu se încadrează în agenda ta. Dorințele tale pot fi îndeplinite fără a neglija nevoile celor pe care îi iubești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sărbătorește micile succese și stabilește limite cu ceilalți

Ești muncitor, orientat spre detalii și organizat. Chiar dacă ești mereu în fruntea tuturor, simți în mod constant că nu te descurci suficient de bine.

În 2024, ar trebui să te străduiești să-ți reduci la tăcere criticul interior, sărbătorind toate succesele tale, chiar și pe cele mici.

Sărbătorești promovările, măririle de salariu și marile realizări, dar nu uita nici de lucrurile mărunte. Dacă ai economisit bani sau ai finalizat un proiect de bricolaj, sărbătorește și asta. Recompensează-te!

Pune-te pe primul loc. Este timpul să înveți să spui nu altora. Te-ai întins cu munca și fiind constant acolo pentru cei pe care îi iubești.

Inima ta bună se teme să-i dezamăgească pe ceilalți, așa că te pui mereu pe ultimul loc, lăsându-ți deoparte propriile emoții.

Ești atât de atent cu sentimentele celorlalți, încât le-ai neglijat pe ale tale. Fii mai egoist în 2024. Stabilește limite.

Învață să-ți accepți propriile sentimente ca fiind valide. Dacă te simți folosit sau călcatîn picioare, este pentru că ești. Ai grijă de tine înainte să ai grijă de oricine altcineva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Petrece mai mult timp singur și ia o pauză de la rețelele sociale

Ești un fluture social care zboară din floare în floare, oferindu-ți timpul și energia celorlalți.

Ești plin de viață și curios și îți place să fii pe scenă. Este în natura ta să cauți noi experiențe și oameni noi.

Apreciezi armonia și acționezi adesea ca un mediator pentru ceilalți, dar ai dificultăți în a aborda conflictele din propria ta viață.

În exterior, pari încrezător în tine, dar în interior te lupți cu nesiguranța. Lași gândurile și opiniile altora să te afecteze mai mult decât ar trebui. Uneori chiar iei decizii pe baza unor standarde care nu sunt ale tale.

În 2024, alocă mai mult timp pentru a deveni mai încrezător în tine și în ce reprezinți.

Fă un efort pentru a ajunge să te simți confortabil să fii singur. Făcând acest lucru, te va împinge să-ți asculți vocea interioară și să înveți să ai încredere în propriile tale instincte.

Să-ți pui în ordine dorințele și prioritățile te va ajuta să iei decizii mai ferme în noul an.

Nu îți compara viața și călătoria ta cu cea a altor oameni și îndeplinește-ți propriile așteptări personale.

Amintește-ți că ceea ce vezi pe rețelele sociale nu este întotdeauna realitatea. Încearcă să fii mai strict cu tine cu privire la cât timp petreci online. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fii mai vulnerabil și învață cum să ai mai multă încredere în oameni

Oamenii te consideră misterios, intimidant și închis în tine. Chiar poți părea rece față de ceilalți, dar ești blând sub învelișul exterior dur. Ești greșit înțeles, dar nu faci mare lucru pentru a fi văzut așa cum ești cu adevărat.

Ai fost rănit foarte mult în trecut și asta te-a determinat să confunzi frica cu intuiția. Suspiciunea și paranoia te-au condus la comportamente toxice și de autosabotare. Nu ierți și nici nu uiți, așa că îți este greu să ai încredere în ceilalți.

Problema este că lași experiențele tale din trecut să demoleze altele noi. Ai depus atât de mult efort pentru a fi impenetrabil încât ai început să te izolezi.

Ceea ce îți dorești cel mai mult este și lucrul de care te temi cel mai mult: să fii vulnerabil.

În 2024, scapă de restricțiile autoimpuse și lăsă-i pe ceilalți să se apropie mai mult de tine. Ești extrem de intuitiv și vei ști când îți vei pune încrederea și inima în mâinile potrivite.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Citește mai multe cărți

Bagajul tău a fost târât dintr-un loc într-altul, iar pașaportul tău a fost probabil ștampilat în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Ai rătăcit căutând esența vieții.

Setea ta nesfârșită de cunoaștere și aventură te-a împins să te cufunzi în locuri noi. Mintea ta este curioasă, caută mereu să-și extindă și să-și lărgească orizonturile.

Dragostea pe care o ai pentru explorare este legată de nevoia ta de a absorbi informații noi. Mulți te consideră dependent de adrenalină, dar vrei doar să experimentezi tot ce are viața de oferit.

Contul tău bancar urlă din cauza atâtor călătorii, dar să stai pe loc pentru mult timp te face să te simți neliniștit.

În 2024, extinde-ți bogăția de cunoștințe citind mai multe cărți. Prin citit, vei putea explora alte culturi, vei cunoaște perspectivele altora și te vei apropia mai mult de dezvăluirea misterelor universului.

Nu există o modalitate mai bună de a te conecta cu sinele tău mai profund decât cu o carte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Prioritizează îngrijirea de sine și asumă-ți mai multe riscuri

Deții controlul absolut asupra destinului tău. Știi exact ce vrei și aderi la un cod strict de reguli pentru a realiza lucrurile din viața ta.

Disciplina ta în atingerea obiectivelor te determină să te gândești prea mult la fiecare mișcare. Ești suprasolicitat și autocontrolul te omoară încet, dar sigur.

Te-ai extins în prea multe direcții, și nu doar cu munca. Ai tendința de a te pune în locul celorlalți, acordând multă atenție nevoilor lor.

Inima ta mare nu te lasă să nu-ți faci griji pentru viața celor dragi. Vrei doar să ajuți, așa că nu te deranjează să-i ghidezi sau să-i ajuți să-și gestioneze problemele.

Concentrarea pe ceilalți și pe imaginea de ansamblu te-a făcut să neglijezi lucrurile mărunte.

În 2024, fă un efort să ai mai multă grijă de tine și să te eliberezi.

Tratează-te cu dragoste și blândețe. Îngrijirea de sine nu trebuie să fie grandioasă sau luxoasă. Poți doar să-ți aloci timp în fiecare zi în care să te deconectezi de la muncă, să-ți iei concediu pentru a pleca într-o vacanță sau să te răsfeți cu o prăjitură bună.

Renunță de limitele autoimpuse și la normele tradiționale în 2024. Îmbogățește-ți viața cu mai multă distracție și relaxare. Trebuie să te bucuri de micile momente pe drumul spre succes.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Oferă-te voluntar pentru o cauză la care ții

Ai tendința de a te lăsa copleșit de ororile care se petrec în lume. Ești un sufletist, cu un puternic simț al justiției sociale. Uneori, asta te face să te simți neputincios.

Vrei să faci din lume un loc mai bun, și nu pentru tine, ci pentru că te gândești la ce este mai bine colectiv pentru oameni.

Ai empatie și bunătate și ai capacitatea de a-i vedea pe ceilalți fără prejudecăți, dar simți că ai putea face mai mult pentru schimbare.

În 2024, propune-ți să alegi o cauză nobilă aproape de inima ta pentru care să faci mai multă muncă de voluntariat.

Determinarea ta îi va inspira pe alții și ți se vor alătura. Acest lucru te va face să simți că faci parte din ceva mai mare decât tine. Făcând parte dintr-o comunitate deschisă la minte, cu aceleași valori ca ale tale, te va face să te simți cel mai bine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Hrănește-ți talentul artistic

Ești în ton spiritual cu lumea din jurul tău. Ai o mare înțelegere intuitivă a naturii, a ciclurilor vieții și a umanității.

Există o capacitate emoțională incredibilă în tine care te face incredibil de sensibil față mediul înconjurător.

Ești atât de plin de compasiune, încât emoțiile exterioare tind să te copleșească. Uneori îți este greu să separi sentimentele tale de cele ale altora.

Ești terapeutul zodiacului, mereu acolo pentru a da sfaturi, dar îți este greu să lași garda jos și să te deschizi.

Poți să treci prin orice și tot nu vei cere ajutor sau nu te vei exprima. Chiar și în suferință, luptă și dezamăgire, ești capabil să găsești o parte bună.

Știi că în viață există mai mult decât ceea ce putem înțelege sau vedea și este timpul ca tu să împărtășești acea magie cu lumea.

Fă-ți promisiunea de a-ți valorifica capacitatea de a visa și puterile creative. Împărtășește-ți sentimentele prin artă și autoexprimare.

Hrănește-ți talentele artistice în 2024. Dacă încă nu știi care sunt acestea, atunci pornește-te să le descoperi. Lasă-ți imaginația să zburde prin scris, dans, pictură, muzică sau poezie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod