Obstacolul care te împiedică să îți îndeplinești visurile, în funcție de zodia ta

Află ce te împiedică să îți îndeplinești visurile și ce poți face pentru a schimba lucrurile în favoarea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești distras/ă de fiecare capriciu care îți intră în cap. Este greu să te concentrezi asupra obiectivelor tale pe termen lung atunci când schimbi constant ceea ce îți propui. Dacă vrei să avansezi, începe să trăiești puțin mai puțin în prezent și gândește-te unde vrei să fii peste cinci sau zece ani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu prea îți place schimbarea. Chiar dacă teoretic schimbarea este un lucru bun, îți faci griji că, odată ce totul este spus și făcut, acel vis nu a fost ceea ce ți-ai dorit cu adevărat. Sau poate la tine este vorba despre o combinație a fricii de eșec și a fricii de succes. Dacă o ții tot așa, nu se va schimba nimic niciodată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când ai ocazia de a-ți pune creativitatea în joc și de a face ceva distractiv, ești pe drumul cel bun spre obiectivele și visurile tale. Necazurile apar atunci când trebuie să faci sarcinile banale de zi cu zi, deoarece dacă ajungi să te plictisești chiar și puțin, nu mai încerci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nesiguranța ta deseori îți pune piedici. Îți faci griji dacă faci ceea ce trebuie sau dacă ai ales un obiectiv bun, așa că mergi la oamenii în care ai încredere pentru părerea lor. Principalul tău obstacol este ideea că opiniile celor din exterior sunt mai importante decât ale tale. Ai mai multă încredere în tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te bucuri de laude și atenție și, atât timp cât le primești pe amândouă, vei merge fericit înainte. În momentul în care simți că ești complet singur în manifestarea ta către obiectivul tău, începi să-ți pierzi interesul. Amintește-ți că părerea ta despre viața ta contează mai mult decât a oricui altcuiva. Realizează-ți visurile devenind cel mai mare fan al tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te pierzi atât de mult în procesul real de atingere a unui obiectiv, încât începi să pierzi imaginea de ansamblu. S-ar putea să ajungi în sfârșit la obiectivul tău final și să realizezi că nu-l mai dorești cu adevărat. Asigură-te că este cu adevărat ceea ce vrei sau, pur și simplu, nu vrei să renunți doar pentru că ar părea un eșec că te-ai răzgândit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ți-e străin să-ți stabilești obiective. Îți place să găsești modalități noi și distractive de a-ți îmbunătăți viața. Problema este că lași influențele exterioare să dicteze care ar putea fi acele obiective. Doar pentru că prietenii sau partenerul tău vor să facă ceva anume cu viețile lor nu înseamnă că ar trebui să te arunci în val. Rămâi în contact cu ceea ce îți dorești, independent de oricine altcineva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți este atât de greu să ceri ajutor, astfel încât te zbați singur să îți îndeplinești viața de vis. Dacă ai fi cerut doar unui prieten îndrumare sau o mână de ajutor, ai fi putut ajunge acolo mult mai repede. Dar lași mândria și nevoia de intimitate să-ți dicteze viața. Cu toții ne putem descurca cu puțin ajutor din partea prietenilor noștri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai visuri mari, ceea ce este admirabil. Dar, sunt ele realizabile? Și faci pașii necesari pentru ca acestea să devină realitate? În primul rând, asigură-te că este ceva care poate fi realizat cu adevărat. Apoi, începe să faci planul de bătaie, un pas crucial peste care de obicei sari.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești grozav în a-ți stabili și a-ți atinge obiectivele. Ești maestru în asta, dar chiar și tu poți avea unele eșecuri. Cel mai mare obstacol al tău este că muncești prea mult. Ești adesea în pericol de epuizare sau de o cădere nervoasă din cauza muncii excesive. Ia totul mai ușor, ia pauze și vei ajunge la obiectivul final destul de curând.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În timp ce ești destul de bun în a-ți atinge obiectivele, deseori pui mai mult preț pe modul în care alți oameni vor fi afectați de visurile tale decât doar să le realizezi pentru tine. Vrei să ajuți oamenii și asta e grozav, dar și să te ajuți pe tine însuți este important. Nu te lăsa pierdut în acest proces.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să fantazezi despre nenumăratele moduri în care îți poți îmbunătăți viața. Este acea latură visătoare a ta care îți ține capul în nori, dar te împiedică și să faci pași reali pentru a-ți îndeplini visurile. Dacă simți că trăiești mai mult în interiorul minții tale decât în ​​afara ei, este timpul să faci un pas înapoi și să ții un picior pe pământ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod