4 zodii de femei greu de cucerit

Iată care sunt zodiile de femei care sunt foarte greu de cucerit!

Uneori, trebuie să depui eforturi serioase și să te înarmezi cu multă răbdare pentru a cuceri persoana pe care o placi.

Dragostea este complicată, însă uneori drumul către ea poate fi destul de distractiv dacă știi cum să acționezi.

În timp ce unele fete/femei răspund imediat la avansuri sau flirturi, altele preferă să facă un pas înapoi și să te lase să lupți pentru a le capta interesul și a le câștiga dragostea.

Așa că trebuie să fii dispus să faci ceva care o impresionează cu adevărat sau poți să-ți iei rămas bun de la ea.

4 zodii de femei greu de cucerit

 

Gemeni


Gemenii sunt curioși și relaxați, dar sunt și foarte inteligenți și uneori anxioși. Au o personalitate duală care te ține ca pe ghimpi, dar asta e distracția până la urmă.



Nativa din această zodie nu este genul care să se implice imediat într-o relație, ci va dori să lupți pentru dragostea ei. Dar, nu lăsa asta să te sperie!

Poate fi spontană și excentrică, dar îi este frică să lase pe cineva să intre în viața ei. Nu renunța, pentru că ceea ce te așteaptă după această perioadă de flirt și jocuri confuze este cea mai puternică dragoste pe care o vei trăi vreodată.

Nativa din Gemeni este pasională și caută un bărbat cu aceeași sete de viață ca și ea, chiar dacă asta înseamnă să stai o vreme să o curtezi.

Balanță

 

Balanței nu-i place să fie singură. Prioritatea ei în viață este să caute pe cineva compatibil cu ea pentru că nu își dorește altceva decât echilibru și o relație pașnică.



Dar va dura ceva timp până când își va da seama ce presupune acel echilibru și cine ar trebui să fie acea persoană, deoarece este o persoană foarte indecisă.

Deci, dacă ai de-a face cu o nativă din Balanță, sunt șanse mari ca ea să te țină mult și bine în așteptare. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu vrea o relație cu tine.

Este foarte dedicată și iubitoare, așa că este foarte important pentru ea să găsească pe cineva care să o trateze la fel. S-ar putea să te lase să o vânezi pentru o vreme, în timp ce te testează.

Balanța vrea să se asigure că o puni pe primul loc în relație și o tratezi așa cum merită.

Este genul de persoană care poate răspunde la mesajul tău imediat, dar care te ignoră complet în următoarele câteva zile.
Schimbările de dispoziție și imprevizibilitatea fac parte din întreaga acțiune, deoarece îi place jocul complex.

Scorpion


Nativa din zodia Scorpion este extrem de încăpățânată. Îi place foarte mult să aibă dreptate și să iasă totul ca ea.

Nu-i plac bărbații pasivi. Este cunoscută pentru latura ei nebunească, dar poate fi și calmă atunci când vrea să facă un bărbat să o dorească.

Ea știe ce vrea și știe cum să obțină. Ea te va atrage cu misterul ei și te va ține în suspans, făcându-te să mergi înainte și înapoi după ea.

Capricorn


Nativei din zodia Capricorn îi pasă foarte mult de independența ei. A trecut prin multe și nu a uitat nicio experiență, așa că nu este interesată să se implice într-o relație cu un bărbat care nu merită timpul ei.

Se pricepe foarte bine la autocontrol, așa că știe să-și păstreze emoțiile cât mai ascunse atunci când cineva nou apare în peisaj.



Este foarte greu de cucerit din cauza zidurilor pe care le-a construit în jurul său. Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei, dar odată ce barierele sunt rupte, ea îți va fi fidelă până la capăt.

Nu permite oamenilor să o abordeze prea repede.

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod