Modul prin care îți arată că te iubește cu adevărat, în funcție de zodia lui

Unii bărbați știu exact cum să te facă fericită și au un mod aparte de a-ți arăta că te iubesc cu adevărat. Află cum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va merge în fiecare aventură cu tine.

El te va face mereu să simți că ai un partener autentic care te va ține de mână când vrei să explorezi necunoscutul. El va dezlănțui exploratorul din tine și te va face să simți că ești liberă să colinzi lumea în lung și-n lat, pentru că îți va da curajul de a face acest lucru.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Partenerul tău din zodia Taur te va învălui cu complimente și cuvinte amabile.

Te vei simți flatată de fiecare dată când ești cu el. Dacă ai o relație cu un Taur, nu te vei îndoi niciodată de sentimentele acestuia. El îți va aminti întotdeauna de numeroasele moduri prin care poți să-l captivezi și să-l fermeci.
 

Vezi și: Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este un povestitor excelent.

S-ar putea să nu fie sincer cu tine de multe ori, dar va fi cu siguranță interesant. El va fi mereu capabil să-ți mențină atenția cu farmecul și carisma sa. Îți va arăta că te iubește prin felul în care vorbește cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Probabil știi deja că partenerul tău Rac te învăluie cu dragostea și afecțiunea lui.

Este modul lui de a-ți arăta că te iubește. Este genul de bărbat care te va trata întotdeauna ca pe o prințesă. El va face orice pentru a-ți ușura viața și pentru a te face cât mai fericită posibil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul îți va arăta că te iubește oferindu-ți delicatese și bomboane de ciocolată.

O să-ți cumpere bijuterii și rochii drăguțe. El va face tot ce este necesar pentru a te face să simți că meriți toate lucrurile bune pe care viața le poate oferi. Și, uneori, asta poate fi costisitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Sărutul lui îți va dezvălui cât de mult te iubește.

El va fi întotdeauna dispus să-ți dea un sărut în funcție de situație. Dacă vede că ai o dispoziție bună, te va săruta foarte pasional. Dacă te vede tristă, îți va da un sărut pe frunte. Are un sărut pregătit pentru tine pentru orice ocazie.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este genul de bărbat care știe că dragostea trece prin stomac.

Partenerul tău din această zodie îți va aduce toată mâncarea pe care ți-ai putea-o dori. Și se va asigura întotdeauna că nu trebuie să o mănânci niciodată singură.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îți arată că te iubește petrecând cât mai mult timp cu tine.

Partenerul tău din această zodie știe că nu va fi întotdeauna capabil să rezolve fiecare problemă din viața ta. Nu va ști mereu ce să facă. Dar, ceea ce știe este că ține de el cât timp petrece cu tine și niciodată nu te va face să simți că ai nevoie să lupți pentru timpul și atenția lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Partenerul tău din Săgetător îți va arăta că te iubește îndeplinindu-ți nevoile sexuale.

Cu siguranță va face tot ce trebuie pentru a se asigura că nu te simți înșelată sau nesatisfăcută în dormitor. Va fi generos și flexibil cu tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul îți va arăta că te iubește cu adevărat oferindu-ți întotdeauna ocazia să evoluezi și să înveți sub îndrumarea sa.

Cu ei vei simți că înveți mereu. Nu te vei simți niciodată inferioară când el este în preajmă, pentru că se va asigura că ești întotdeauna pregătită pentru orice are viața de oferit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Știi deja că partenerul tău din zodia Vărsător este expert în arta cuvintelor.

Știe întotdeauna ce trebuie să spună pentru a te face să te simți mai bine în legătură cu orice. Are o perspectivă incredibilă și îți va oferi întotdeauna acces nelimitat la modul în care gândește.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul Pești doar te va face să râzi și prin asta îți va spune că te iubește sincer.

O să facă tot posibilul să se conecteze cu tine cu ajutorul simțului umorului. Te va face să nu iei viața prea în serios, ci să abordezi toate problemele cu optimism.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod